MANÓ

Manócska

Manócska régi lakója már a Bárkának, testvéreivel együtt egy Galgahévízi mentésből került hozzánk, rendkívül antiszociális volt. Mára már nagyon sokat fejlődött, azonban az emberi érintést még nem szereti, természete nagyon érdeklődő és játékos, imádja a jutalom falatokat, ezeket kézből gyönyörűen el is veszi.
A kedvenc játéka a zsinóros pálca, órákig képes ugrálni, szaladgálni utána. Más cicusokkal nagyon jó kijön, igényli is a cica társaságot.
2 éves, ivartalanított kandúrka, negatív Fiv/ Felv tesztekkel.
Olyan gazdi jelentkezését várjuk aki türelemmel, elfogadással ki tudja vívni ennek a szépséges fiúcskának a szeretetét, bizalmát.
Manócska esetében nem tudunk időt sem jósolni meddig tart majd ez a folyamat, de az biztos nem egy két hét alatt fog az elutasítása megváltozni. Nem agresszív cica, egyszerűen nem szereti az érintést. Ez a pozitív élmények hatására bizonyára fog még változni, de ennek a folyamata nem egyszerű.
Gondoljátok át kérlek és hozzatok egy felelős, döntést vele kapcsolatban, ha jelentkeztek rá.
Ha eljöttök látogatni, fogadjátok el hogy ő jelenleg nem megérinthető, nekünk sem engedi, neked sem fogja ezt megengedni, főleg nem 5 perc ismeretség után.

Természetesen benti tartásra fogadható örökbe, cicabiztos lakásba, házba, szerződéssel, oltási kötelezettséggel.
Örökbefogadásnál kérjük a teszt, oltás, kis könyv, chipezés költségeinek részbeni, vagy teljes átvállalását az örökbefogadótól, hiszen támogatásaitok nélkül mi sem tudunk újabb és újabb cicákat menteni.
Megismerkedni vele Gödöllőn, előre egyeztetett időpontban van lehetőség.
Amennyiben szeretnéd családodba fogadni, kérjük írj nekünk egy rövid bemutatkozó levelet privát üzenetben a Bárka Cicamentő Alapítvány oldalára!
Amennyiben támogatni szeretnéd a munkánkat az alábbi számlaszámra tudsz utalni.

Bárka Cicamentő Alapítvány
CIB BANK:

HUF számla:
IBAN HU32 10700196 70986895 51100005

EUR számla:
IBAN HU87 10700196 70986895 50000005
PayPal: mentettcicaakedvencfajtam@gmail.com
https://www.paypal.me/barkacicamento

Nincs kis összeg, nagyon hálásak vagyunk minden forint támogatásért! 
Amennyiben tárgyi adományt juttatnál el részünkre, kérjük privát üzenetben vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük