TOBOZ

Kicsi Toboz születését valamikor január elejére tesszük, őt egy kedves Hölgy menekítette le egy fáról, ahol kétségbeesve sírt. A Turul Állatkórházba vitték be, onnan kértek segítséget számára. Találó nevét is a kórházban kapta, mivel tobozok közül mentették a fáról, és mert annyira picurka.

Egészséges életrevaló lányka, aki érintésre dorombol, és mosdat tokától bokáig. Kapott külső-belső élősködőkre kezelést, megtömte a pocakot, bevackolta magát a mini ágyába, és azóta boldogan durmol, nagyon el volt fáradva. Mindig kérdezik tőlünk, hogy szobatiszták-e a cicáink. Hát annyira szobatiszták, hogy ez a 6 hetes töpörtyű alig várta, hogy almot lásson, amikor betettem a ketrecébe egyenesen az almos ládához szaladt, és megkönnyebbülten pisilt egyet, egészen addig tartogatta. <3

Tobozka (barátainak és üzletfeleinek csak Tobi) gazdit keres. Általában nem adunk ilyen picurkát gazdihoz, de ő egy kész csomag, szobatiszta, eszik-iszik önállóan, gazdinál jobb dolga lesz, nagyobb figyelem jut neki mint nálunk sok cica között. Aki szeretne babázni, és tudja vállalni, hogy az elkövetkező 1-2 hónapban még nagyobb figyelmet fordít Tobozkának, az jelentkezzen gazdijelöltnek!

Érdekesség, hogy Toboz mamája a doktornő szerint valószínűleg benti cica volt, mert a kóbor cicák kint érzik, hogy nincs itt az ideje az ivarzásnak, még nincs itt a jó idő. Az ivaros benti cicák azok, akiket megcsalnak az érzékeik, mert állandó a hőmérséklet, a fény is, úgyhogy valószínűleg egy nem várt szaporulat eredménye Toboz, akit ilyen elegáns módon kitettek, hogy 6 hetesen boldoguljon a világban ahogy tud.

Toboz szerencsés csillagzat alatt született, megmentették a fáról, kapott orvosi ellátást, becuccolt hozzánk ahol jut neki koszt és kvártély is, és biztosak vagyunk benne, hogy a szerencse a gazdikeresésben sem hagyja el, és érte jön a szuper gazdi.

FONTOS!
A cica Gödöllőn található, külső-belső parazitamentesítése megtörtént. Gazdihoz kizárólag csak benti tartásra, örökbefogadási szerződéssel, oltási- és ivartalanítási kötelezettséggel költözhet. Gazdinak jelentkezni az oldal “Örökbefogadás menete” menüpontjában lehet, kérünk olvasd át az ott leírtakat, és add meg az adataidat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot.

NÁDAS NUDLI HÍREK!

Ma idi anyu nem hagyott békén amíg rá nem ültem a mérlegre. Szerinte híztam egy kicsit. Hát hagytam neki, tegyen rá elvégre ma Valentin nap van, legyen neki is valami jó ebben a napban. 
Igaza lett, komoly 10 dkg sikerült magamra szednem, ami ugyan nem tűnik soknak, de a számomra egy óriási dolog szerinte.
Azért még hagyom neki etessen ő, bár szerinte már csak kényelmeskedem és lusta vagyok egyedül enni. 
Lehet hogy igaza van?
Nádas Nudli

MIRTIL GAZDIS!

Mirtil cicusért is eljöttek végre a álomgazdik, a kezdeti félénksége pár nap alatt elmúlt és a gazdik elmondása alapján egy imádnivaló, tünemény cicusuk lett általa, az egész család beleszerelmesedett ebbe a habbundás lányzóba. Egy másik cicus mellé költözött, akivel még nem alakult ki hatalmas szerelem, de szerencsére konfliktus sem, így ami késik, nem múlik. Köszönjük Annának és családjának, hogy Mirtilnek ilyen szuper otthont biztosítanak, sok boldogságot nekik!

YUKI GAZDIS!

Tündéri pici Yukink is gazdihoz cuccolt nem rég, már bőven ideje volt, hogy erre a selyembundás csajsziért is eljöjjön az igazi. Yuki előéletét nem tudjuk, de nagyon piciként került hozzánk, így cumival kellett felnevelni tesójával együtt. Szerencsére a nehéz kezdet ellenére a történet vége happy end lett, Yuki cica egy vérbeli, játékos, bújós, doromboló rosszcsont, aki sok-sok évig fogja boldogítani a gazdijait. Köszönjük Szabina, hogy őt választottátok családtagotoknak!

ORVOSNÁL JÁRTUNK!

Orvosnál jártunk ma a Kerepes-Vet Állatgyógyászati Központban.
Két kis pasi, és három lány ivartalanítására került ma sor. Fekete mami, Teodor, Rózi, Dió szintén oltva lettek és mindenki kapott élősködők elleni Advocete cseppet. Szerencsére velük minden rendben volt.
Gazdihoz költözés előtti ellenőrzésen esett át Dália és Szilveszter. Dáliával szerencsére minden rendben van, Szilveszter azonban fogászati kezelésre szorul ezért pénteken újra a rendelő vendége lesz.
Köszönjük szépen a kedves és türelmes ellátást! 

DÁLIA GAZDIS!

Láttátok már ilyen cukit? 🥰
Dália jött, hódított és gazdihoz is költözött hihetetlen gyorsasággal! ☺️❤️
A kistarcsai lovardai kolónia újabb tagját meghirdetni sem volt időnk olyan gyorsan gazdira talált. 
Köszönjük Szabolcsnak az örökbefogadást és a támogatást a cicusaink számára! 

Drága Dália legyél nagyon boldog cicuska 🙂

NÁDAS NUDLI HÍREK!

Szép napot mindenkinek !
☺️
Ebédelek idi anyuval, még nem egyedül de legalább eszek.
Javul a nózim, már alig van váladék, a Kék Lukács krém is nagyon sokat segít a sebeken.
Van ám szép zöld szemecském is, igaz csak néha sikerül nyitva tartanom. ☺️
Nudlika 🥰

!

Nem szeretünk ilyen posztokat írni, de időnként szükség van erre.
Egyszemélyes alapítvány vagyunk, és a hangsúly ezen van. Nincs mögöttünk 100 önkéntes, tengernyi pénz, aki jön ellátni a cicákat, aki takarít, mos, tereget, megy csapdázni, viszi a cicákat ivartalanításra, lábadoztat, visszahelyez, orvoshoz szaladgál, műtétes cicákat gondoz.
Nincs menhelyünk.
Kis szervezet vagyunk, nagy feladatokkal.
Vagyok én és a két gyermekem hétvégente, iskolai szünetekben ezekre a dolgokra és a közel 40 cicára.
Zsuzsi nélkülözhetetlen segítség a szervezésben, levelezésben, időpont egyeztetésben, kis cicák felnevelésében, vészesetben cicák elhelyezésében.
Dóri viszi a liciteket, szervez, átad, levelez, keresi a támogatási lehetőségeket és segít nekünk egy egy beragadt, problémás cicát átvéve.
Alexandra lett a könyves licitünk segítője, emellett ideiglenes gazdiként segít jelenleg a Felv+ Dalina élvezi a vendégszeretetét.
Virág lányom, Félix fiam a hirdetésekre figyel oda, a weboldalt igyekeznek karban tartani, takarítanak, almoznak, beteg cicára vigyáznak, kicsi cseppeket nevelgetnek amikor idejük engedi.
Ha segítséget kértek tőlünk és ez fizikai értelemben értem, egyenlőre én tudok menni. Munka és a cicák ellátása után. Nem tudunk azonnal ugrani, nem tudunk nagy projektekbe belevágni mert nincsenek meg rá a megfelelő feltételeink.
Szeretnénk segíteni, de fogadjátok el kérlek nem mindig tudunk, és ennek egyszerűen fizikai akadályai vannak, nem birok, bírunk már többet.
Amennyiben segítséget kérsz, gondold át kérlek, te mit tudsz vállalni a feladatokból.
Hidd el sokszor a pénz a legkisebb gond.

NÁDAS NUDLI HÍREK!

Egyik nap kicsit jobban, másik nap kicsit rosszabbul.
Most pont másik napom van. 😞
Tegnap jobb volt, végre volt egy kis kaksim így 12 nap után. Hogy örültek neki nem is értem . 😉 
Ennek örömére kapok ma egy alom tálcát a ketreckémbe.
Még makacskodom, nem eszek egyedül.
Veronika etet most mert Virágnak elkezdődött az egyetem. Virág jobb volt, kérem vissza .
Az egyetem meg várhatott volna rá egy kicsit. 😉
Puszi mindenkinek !
Nudlika 🥰