NÁDAS NUDLI HÍREK

Nádas Nudli 🥰
Sziasztok!
Köszönöm szépen az érdeklődést, jobban vagyok, bár nem teljesen egészséges még. Aki nyomon követte a történetemet tudja, nem egyszerű a gyógyulásom. Ebből visszamaradva egy kicsinyke idült felső légúti gyulladással küzdök, ami időről időre visszatér, orrfolyás és szem váladékozás kíséretében. Engem ez nem zavar annyira, mint másokat. Idianyu mindig elvisz orvoshoz, jönnek az újabb és újabb csodaszerek, immunerősítők, de mindig vissza-visszaesek.
Étvágyam szerencsére kitűnő, ivartalanítva is vagyok és persze nagyon de nagyon kedves is vagyok. Egyetlen ellenségem van csupán, ez pedig a fésű. Nem tudtam még megbarátkozni vele, rendszeresen meg is támadom.
Egyet hiányolok csak csupán kicsike életemből, egy igazi családot. Nagyon sokan drukkoltatok és segíttetettek nekem meggyógyulni, de az én történetem itt még nem érhet véget. Hiányzik a boldog befejezés. Amíg én itt pihengetek, más cicusok az utcán várnak az én felszabaduló helyemre. Emiatt én nagyon szomorú vagyok, hiszen mindig eszembe jut, hogy fáztam és rettegtem kint betegen a megváltó halálra várva.
Úgyhogy arra kérlek benneteket, segítsetek nekem sok sok megosztással gazdit találni, hogy az én idianyukám is segíthessen más cicának.
Sok puszi mindenkinek: Nádas Nudlika 🙂
Szépséges Morci és Alízka kíván nektek csodaszép vasárnapot, még ha most esik is az eső .
Mert minden felhő mögött süt a nap! 🌞☀️🌦

EMŐKE

Tegnap este új rucit kaptam végre! 😁
Nem hiába téptem, szaggattam kis híján darabokra a másikat! 🤣
Ez már jobban tetszik. 😊
Emőke ❤️

NARI

Kicsi Nari is szépen alakul már !
A cica szobában nagyon jól érzi magát.
Hamarosan gazdikereső kész ez a szépséges fiúcska ! ❤️

ADOMÁNY

Köszönjük szépen Kovács Tamásnak és az általa létrehozott egész Bárkázoo csoportnak a vásárlásaikkal nyújtott segítséget a cicusaink számára. 🙂

MORCI

Morci 🥰
Morcika nagyon hosszú utat járt be eddigi kicsinyke életében. Annak idején egy idős néni magára hagyott cicája szülte oda az üresen maradt házhoz. Itt kedves szomszédok kezdték el etetni őket, majd hozzánk kerültek testvéreivel együtt. Nagyon nehezen szocializálódott, rendkívül félős cicus. Az utóbbi hetekben nagyon sokat haladtunk vele is, kis bátorsága nyiladozik, kezd újra bízni az emberekben. Reggelinél már jön a többiekkel a simogatásért, igaz csak óvatosan de nyújtja a kis buksiját a simihez. 🙂
Morcika kislány, lassan már két éves, Fiv / Felv tesztje negatív, ivartalanított.
Mindenképpen olyan családot keresünk a számára ahol nagyon nagy szeretettel és végtelen türelemmel tudnák az itt elkezdet munkát folytatni vele. Megmutatva ennek a kis szépségek az emberi szeretettet és kedvességet.
Természetesen benti tartásra fogadható örökbe, szerződéssel, oltási kötelezettséggel.
Örökbefogadásnál kérjük a teszt, oltás, kis könyv, chipezés költségeinek részbeni, vagy teljes átvállalását az örökbefogadótól, hiszen támogatásaitok nélkül mi sem tudunk újabb és újabb cicákat menteni.
Megismerkedni vele Gödöllőn van lehetőség, előre egyeztetett időpontban.
Amennyiben szeretnéd családodba fogadni, kérjük írj nekünk egy rövid bemutatkozó levelet privát üzenetben a Bárka Cicamentő Alapítvány oldalára!
Amennyiben támogatni szeretnéd a munkánkat az alábbi számlaszámra tudsz utalni.
Bárka Cicamentő Alapítvány
CIB BANK:
HUF számla:
IBAN HU32 10700196 70986895 51100005
EUR számla:
IBAN HU87 10700196 70986895 50000005
PayPal: mentettcicaakedvencfajtam@gmail.com
Nincs kis összeg, nagyon hálásak vagyunk minden forint támogatásért! ❤
Amennyiben tárgyi adományt juttatnál el részünkre, kérjük privát üzenetben vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket!