CSUTI

Ezt az aprócska cicát nagyjából 4 hetesen találták egy árokban. Telt ház volt nálunk mikor segítséget kértek neki, de annyira apró volt, hogy féltünk, hogy hozzátáplálás nélkül nem maradna életben, így szorítottunk neki egy kicsi helyet. Apró termetéhez képest úgy falta a száraz tápot (is) hogy szó nincs róla, hogy hozzátáplálásra szorulna.  A kezdeti, férgektől püffedt hasat felváltotta az “izom”, ebben a kis kerek pociban bizony sok munkája van.  A riadt tekintetet is a múlté már, megjelent a szemében a magabiztos, zsivány csillogás, nagy franc a kisasszony. Amikor érkezett nem lehetett felvenni, kézzel-lábbal tiltakozott, azonnal menekülni akart, de aztán szép lassan egyre jobban megbízott bennünk, és mostanra már nyakban fetrengős, pusziosztó cukiság. Egészséges, tankönyvi mintababa, egy habos-babos kis tündér. A mintája nagyon különleges, leginkább brit cicára hasonlít, fekete alapon szürkés márványos minta van az oldalán, eszméletlenül szép, és a bundája is nagyon kis selymes, illetve talán mintha egy kicsivel hosszabb lenne a szőre.

Csuti várja a gazdijelöltek tolongását. Ha szeretnél egy ilyen különleges, szépséges kis gombócot társadul, akkor jelentkezz!

FONTOS!
A cica Gödöllőn található, külső-belső parazitamentesítése megtörtént,, gazdihoz kizárólag csak benti tartásra, örökbefogadási szerződéssel, oltási- és ivartalanítási kötelezettséggel költözhet. Gazdinak jelentkezni az oldal “Örökbefogadás menete” menüpontjában lehet, kérünk olvasd át az ott leírtakat, és add meg az adataidat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot.