Akiknek köszönettel tartozunk

Lassan három éve támogatják folyamatosan a mentéseinket kedvezményes ivartalanítással, kezelési díjjakkal, gyógyszer árakkal. Akármilyen rossz állapotban lévő, antiszociális cicát vittünk még hozzájuk,  mindenkit a legnagyobb gondossággal láttak el. Nagyon hálásak vagyunk nekik minden segítségért!

Kedvezményes ivartalanítással, kezelési díjjakkal, gyógyszer árakkal támogatják a mentéseinket. A kórházi ellátás során nem csak életben tartják, hanem szeretgetik is az állatokat, nem egy cicánk töltötte már asszisztensek zsebében a napot, hogy ne legyen magányos. Köszönünk minden támogatást!

Nagyon hálásak vagyunk az itt vásárló minden egyes állatszerető embernek, akik adományaikkal rendszeresen támogatják a mentett cicusaink ellátását. Hatalmas segítség ez a számunkra, hiszen hatalmas mennyiségben fogyasztunk száraz eledelt, konzerveket, bolha ellenes készítményeket. Köszönjük Kovács Tamásnak a szervezést, házhoz szállítást a kedves beszélgetéseket, a bátorító szavakat!

Ivartalanításaink jelentős része a segítségükkel valósulhat meg, hálásak vagyunk a támogatásukért!  Az itt szerveződött közösség fantasztikus munkát végez a gazdátlan cicusok szaporodásának megállításában. Köszönjük szépen a munkájukat és a támogatásukat!

  • Rendszeres és alkalmi támogatóink szeretnénk ha tudnátok, hogy nagyon hálásak vagyunk minden segítségért, legyen az apróbb, vagy nagyobb összeg.
  • Peller Zoltánnak köszönjük a weblap létrehozásában, és üzemeltetésében nyújtott segítségét! Rengeteg munkaórát töltött vele, hogy ilyen szép weboldalunk legyen, és mindezt adományként tette, egy alutasakos árát sem kellett erre a célra kiadnunk.