CINCI

Cincike ❤️

Cincike kisasszony szintén Galgahévízről került hozzánk testvéreivel együtt. Gyönyörű cirmos bundácskája, karcsú kis teste egy igazi mozgékony, játékos cicuskát takar. Nagyon szereti a simogatást, bár idő kell neki mire elő merészkedik az első találkozáskor, ölbe még nem merészkedik és a felemelés is problémás nála, de ez idővel, sok sok türelemmel és szeretettel rövid idő alatt változni fog. Kora két évre tehető, egészséges, ivartalanított, Fiv/Felv negatív leányzó.
Türelmes, szerető, nyugodt családot keresünk a számára ahol lehetőleg van már egy cicuska, hiszen nagyon igényli más cicák társaságát.
Természetesen benti tartásra fogadható örökbe, szerződéssel, oltási kötelezettséggel. Örökbefogadásnál kérjük a teszt, oltás, kis könyv, chipezés költségeinek részbeni, vagy teljes átvállalását az örökbefogadótól, hiszen támogatásaitok nélkül mi sem tudunk újabb és újabb cicákat menteni.
Megismerkedni vele Gödöllőn, előre egyeztetett időpontban van lehetőség.
Amennyiben szeretnéd családodba fogadni, kérjük írj nekünk egy rövid bemutatkozó levelet privát üzenetben a Bárka Cicamentő Alapítvány oldalára!
Amennyiben támogatni szeretnéd a munkánkat az alábbi számlaszámra tudsz utalni.
Bárka Cicamentő Alapítvány
CIB BANK:

HUF számla:
IBAN HU32 10700196 70986895 51100005

EUR számla:
IBAN HU87 10700196 70986895 50000005

PayPal: mentettcicaakedvencfajtam@gmail.com
https://www.paypal.me/barkacicamento

Nincs kis összeg, nagyon hálásak vagyunk minden forint támogatásért! 
Amennyiben tárgyi adományt juttatnál el részünkre, kérjük privát üzenetben vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük