BÖZSI

Bözsike gazdit keres ❤️

Bözsikét már hosszú évek óta gondozzuk, az egyik gödöllői kolóniánk tagja volt ő, borzasztó körülmények között élte le élete nagy részét. Gazdája halála után sikerült őt is kiemelni innen, ezzel új esélyt adva neki egy boldogabb életre.
Bözsike nem fiatal már, az élet sem kímélte őt eddig. Természetén ez nagyban meg is mutatkozik, meglehetősen bizalmatlan az első időkben. Azonban ha megismerkedik a környezetével, napról napra bátrabban viselkedik. Imádja a finom falatokat és a simogatás is megengedett már.  Lassan, de biztosan haladunk, kis lépésekben, de ő bizony egy igazi cuki cicus lesz hamarosan valaki kanapéján. 
Kora tíz év körülire tehető, ivartalanított, oltott, kétszer tesztelt Fiv/ Felv negatív cicus, chipelt, külső -belső parazitamentesítése megtörtént, kis termetű, gyönyörű kakaós csiga mintázata van a cirmos bundájának.
Nyugodt helyet keresünk a számára, olyat ahol biztonságban érzi magát, csend és türelem veszi körül. 
Természetesen benti tartásra fogadható örökbe, szerződéssel, oltási kötelezettséggel.
Örökbefogadásnál kérjük a teszt, oltás, kis könyv, chipezés költségeinek részbeni, vagy teljes átvállalását az örökbefogadótól, hiszen támogatásaitok nélkül mi sem tudunk újabb és újabb cicákat menteni.
Megismerkedni vele Gödöllőn van lehetőség, előre egyeztetett időpontban.
Amennyiben szeretnéd családodba fogadni, kérjük írj nekünk egy rövid bemutatkozó levelet privát üzenetben a Bárka Cicamentő Alapítvány oldalára!
Amennyiben támogatni szeretnéd a munkánkat az alábbi számlaszámra tudsz utalni.
Bárka Cicamentő Alapítvány
CIB BANK:

HUF számla:
IBAN HU32 10700196 70986895 51100005

EUR számla:
IBAN HU87 10700196 70986895 50000005

PayPal: mentettcicaakedvencfajtam@gmail.com
https://www.paypal.me/barkacicamento

Nincs kis összeg, nagyon hálásak vagyunk minden forint támogatásért! 
Amennyiben tárgyi adományt juttatnál el részünkre, kérjük privát üzenetben vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük