POLLY

Polly gazdit keres!

Pollykánk egy csodaszép teknőc mintás cicalány, aki anno az épülő gödöllői uszoda területén éldegélt, majd innen került gondozásunkba. Egy éjjel kértek neki segítséget, mert a szülés beindult és 2 kicsit hozott világra a jéghideg földre, egyiküket azonnal elvesztettük, Jegeskét sikerült újraéleszteni, de 12 nap múlva tüdőgyulladásban elvesztettük. Egyetlen életben maradt babája Döbrögi volt, akit másnap császárral segítettek a világra. Pollyka nagyon sok mindent megélt már, nagyon jó lenne találni neki egy álomotthont, ahol boldogan élhet élete végéig.
Polly egy rendkívül kedves cica, szereti a többieket és az embereket is. Igaz elsőre visszahúzódó, az idegenektől tart egy kicsit, de pár perc simogatás és máris a hátán lesz, pocaksimire várva. 😉

Ő nem az a cica, aki oda fog menni bárkihez és „eladja” magát, de ugyanúgy megérdemli a szerető otthont. Nagyon rendes, nem romboló, kedves, csendes cica, akit nagyon jó szívvel ajánlunk első cicának is. 😊

Természetesen benti tartással fogadható örökbe oltási kötelezettséggel és kapcsolattartással.

Cicaháló felszereléséről és az ablakokra való bukó védelemről nem tudunk senkivel vitatkozni, a majd vigyázok rá, később felszerelem, nem opció megoldásként.

Kisgyermekek mellé, ötéves kor alatt nem tudjuk őt örökbe adni, kérjük ezt jelentkezésnél vegyétek figyelembe.

Örökbefogadásnál kérjük a teszt, oltás, kis könyv, chipezés költségeinek részbeni, vagy teljes átvállalását az örökbefogadótól, hiszen támogatásaitok nélkül mi sem tudunk újabb és újabb cicákat menteni.

Megismerkedni vele Gödöllőn van lehetőség, előre egyeztetett időpontban.

Amennyiben szeretnéd családodba fogadni, kérjük írj nekünk egy rövid bemutatkozó levelet privát üzenetben a Bárka Cicamentő Alapítvány oldalára!

Amennyiben támogatni szeretnéd a munkánkat az alábbi számlaszámra tudsz utalni.

Bárka Cicamentő Alapítvány

CIB BANK:

HUF számla:

IBAN HU32 10700196 70986895 51100005

Külföldröl történé utalás esetén:

EUR számla:

IBAN HU87 10700196 70986895 50000005

PayPal: mentettcicaakedvencfajtam@gmail.com

https://www.paypal.me/barkacicamento

Nincs kis összeg, nagyon hálásak vagyunk minden forint támogatásért!

Amennyiben tárgyi adományt juttatnál el részünkre, kérjük privát üzenetben vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük