NALA

Van nekünk egy szépséges új lakónk Nala, aki nagyon sürgősen gazdit keres!

Ezt a szépsége sárga cicuskát gazdája nem akarta tovább gyógyítani ezért bevitte a VeresVet Állatkórházba ahol természetesen megtagadták a kérését és hozzánk irányították a volt gazdit. Nala egy szépséges az átlagosnál hosszabb szőrű, tíz hónapos kis pasi aki eddigi élete során kint éldegélt az udvaron, ivarosan, kergetve a lányokat és verekedve a környékbeli macskákkal. Többször megfázott és mivel Felv + így a gyógyulása a nem megfelelő tartási körülmények miatt nem volt biztosítható.
Nagyon kedves emberközpontú cicuska, aki már át is esett az ivartalanításon, egyik kis heréjét a hasüregből kellett eltávolítani. Kedve, étvágya kitűnő, állapota rohamosan javul a biztonságos meleg és a szerető környezet hatására.
Nagyon szeretnénk neki egy megfelelő, biztonságos otthont találni. A Felv vírus más állatokra, emberekre nem veszélyes, kizárólag cicákat érin ez a betegség. Megfelelő immuntámogatás, minőségi élelem biztosítása mellett, hosszú boldog életet élhet ő is mint megannyi vírushordozó társa. Egyedüli társnak vagy másik szintén vírushordozó cica mellé költözhet.
Természetesen benti tartásra fogadható örökbe, szerződéssel, oltási kötelezettséggel. Örökbefogadásnál kérjük a teszt, oltás, kis könyv, chipezés költségeinek részbeni, vagy teljes átvállalását az örökbefogadótól, hiszen támogatásaitok nélkül mi sem tudunk újabb és újabb cicákat menteni.
Amennyiben szeretnéd családodba fogadni, kérjük írj nekünk egy rövid bemutatkozó levelet privát üzenetben a Bárka Cicamentő Alapítvány oldalára!
Amennyiben támogatni szeretnéd a munkánkat az alábbi számlaszámra tudsz utalni.

Bárka Cicamentő Alapítvány
CIB BANK:

HUF számla:
IBAN HU32 10700196 70986895 51100005

EUR számla:
IBAN HU87 10700196 70986895 50000005

PayPal: mentettcicaakedvencfajtam@gmail.com
https://www.paypal.me/barkacicamento

Nincs kis összeg, nagyon hálásak vagyunk minden forint támogatásért! 
Amennyiben tárgyi adományt juttatnál el részünkre, kérjük privát üzenetben vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük