JANKA

Janka története

A jelenlegi vírus helyzet bennünket is nagyon megvisel, kicsit most nehezebben jönnek a posztok és a hírek, hiszen nekünk is minden nehezebben megy a hétköznapokban is. Nem tudunk honnan lelkileg töltekezni és nehéz egyik napról a másikra élni a bizonytalanságban a nem tudjuk mi lesz ha valamelyikőnkkel történik valami állapotban.
A munka azonban nem áll meg a háttérben, dübörögnek a segítségkérések, megyünk az állatorvoshoz szinte minden nap.
Janka cicánk története sem szokványosan alakult, azonban a vírushelyzet nagyban befolyásolta alakulását.
Egy gondozott, általunk ivartalanított kolóniánál jelent meg súlyos szemsérüléssel, az etető család elvitte az állatorvoshoz ám a kezelés költségeit nem tudták kifizetni, ekkor az altatás mellett döntöttek azonban olyan magas összeget mondtak nekik, hogy szerencsére ezt sem tudták kifizetni. Egy kedves állatszerető barátunk kért neki segítséget így vállaltuk a műtét költségeit, de az elhelyezést nem tudtuk, így nekik sikerült helyet találni a számára.
Közben Janka átesett a szem eltávolító műtéten, szépen gyarapodott a súlya. A befogadói nagyon megszerették ezt a kedves, barátságos kislányt. A végleges örökbefogadás mellett döntöttek, azonban lebetegedtek, a vírus nem kímélte őket, súlyos tüneteik miatt képtelenek voltak Jankát ellátni. Átmenetileg sikerült pár napra elhelyeznünk egy kórházban Őt, majd hazahoztuk őt sokadik cicusnak, hiszen a költségei már így is jelentősen megterhelnek minket.
Janka 2éves, átesett a Fiv˛-Felv teszten, szerencsére negatív lett, , ivartalanítani vittük, és megkapta az első oltását és chipjét.
Eredeti befogadói visszaléptek az örökbefogadástól, családjukban tragédia történt.
Janka így gazdikereső lett és várja azt a családot aki szeretettel fogadná, testi fogyatékossága ellenére is. Természetesen benti tartásra fogadható örökbe, szerződéssel, oltási kötelezettséggel. Örökbefogadásnál kérjük a teszt, oltás, kis könyv, chipezés költségeinek részbeni, vagy teljes átvállalását az örökbefogadótól, hiszen támogatásaitok nélkül mi sem tudunk újabb és újabb cicákat menteni.
Megismerkedni vele Gödöllőn, előre egyeztetett időpontban van lehetőség.
Amennyiben szeretnéd családodba fogadni, kérjük írj nekünk egy rövid bemutatkozó levelet privát üzenetben a Bárka Cicamentő Alapítvány oldalára!
Amennyiben támogatni szeretnéd a munkánkat az alábbi számlaszámra tudsz utalni.

Bárka Cicamentő Alapítvány
CIB BANK:

HUF számla:
IBAN HU32 10700196 70986895 51100005

EUR számla:
IBAN HU87 10700196 70986895 50000005

PayPal: mentettcicaakedvencfajtam@gmail.com
https://www.paypal.me/barkacicamento

Nincs kis összeg, nagyon hálásak vagyunk minden forint támogatásért! 
Amennyiben tárgyi adományt juttatnál el részünkre, kérjük privát üzenetben vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük