GYÖMBÉR

Gyömbér cicus

Gyömbike bekerülése óta az egyik csendesebb cica szobánk lakója. Eddigi kicsiny élete nem volt egyszerű, nagyon sok negatív tapasztalat érte őt az emberekkel való kapcsolata terén. Anyukája Grétike is nálunk gazdikereső, hozzá külsőre nagyon hasonló, ám rövid szőrű szépség viselkedése annyiban más, hogy simogatható, ám még mindig a biztonságot adó zugokat keresi az emberek társaságában. Az átélt traumák tudatában ez teljesen normális viselkedés tőle, egy türelmes és szerető, nyugodt családban a megfelelő intenzív foglalkozás hatására ez néhány hét alatt változni fog. Azonban tőle az azonnali elfogadás és az új emberek szeretettel fogadása nem elvárható jelen pillanatban. Ha eljössz hozzá látogatóba, a maximum amit látni fogsz a kuckóban kuporgó kis teste. Megsimogatni természetesen meglehet, de nem felemelhető, nem ölbe vehető még.
Ennek ellenére, ha mégis esélyt adnál ennek a gyönyörű cicának, kérjük írj nekünk egy rövid bemutatkozó levelet privát üzenetben a Bárka Cicamentő Alapítvány oldalára!
Gyömbér ivartalanított, negatív tesztekkel rendelkező, chipelt cicus akinek az oltási programja folyamatban van.
Természetesen benti tartásra fogadható örökbe, szerződéssel, oltási kötelezettséggel. Örökbefogadásnál kérjük a teszt, oltás, kis könyv, chipezés költségeinek részbeni, vagy teljes átvállalását az örökbefogadótól, hiszen támogatásaitok nélkül mi sem tudunk újabb és újabb cicákat menteni.

Amennyiben támogatni szeretnéd a munkánkat az alábbi számlaszámra tudsz utalni.

Bárka Cicamentő Alapítvány
CIB BANK:

HUF számla:
IBAN HU32 10700196 70986895 51100005

EUR számla:
IBAN HU87 10700196 70986895 50000005

PayPal: mentettcicaakedvencfajtam@gmail.com
https://www.paypal.me/barkacicamento

Nincs kis összeg, nagyon hálásak vagyunk minden forint támogatásért! 
Amennyiben tárgyi adományt juttatnál el részünkre, kérjük privát üzenetben vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük