BRÚNÓ

Brúnó gazdit keres !

Prüntyike cicusunk keresése közben bukkantunk erre a szépséges óriásra. Első körben az ivartalanítás és a visszahelyezés volt az elképzelés a sorsa felől, azonban mivel rendkívül veszélyes helyen tengette a kis életét a gazdikeresés mellett döntöttünk. A mérleg nyelvét Dóri döntötte el amikor bevállalta ezt az óriási mackót ideiglenesen. A költözést egy orvosi kezelés hátráltatja csupán, pár nap és Budapesten tudtok vele személyesen is megismerkedni.
Fiatal, jó kondiban levő 4,8 kilogrammos, gyönyörű fekete, fényes bundája mögött elsőre egy szigorú és határozott jellem rajzolódik ki. Ám a kis páncél mögé nézve egy simogatást és a finom falatokat nagyon kedvelő macika bontakozik ki.
Tesztjei negatívok lettek, ivartalanított, első oltását és chipjét megkapta, külső és belső parazitamentesítésen túlesett.

Természetesen benti tartásra fogadható örökbe, szerződéssel, oltási kötelezettséggel. Örökbefogadásnál kérjük a teszt, oltás, kis könyv, chipezés költségeinek részbeni, vagy teljes átvállalását az örökbefogadótól, hiszen támogatásaitok nélkül mi sem tudunk újabb és újabb cicákat menteni.
Megismerkedni vele előre egyeztetett időpontban van lehetőség.
Amennyiben szeretnéd családodba fogadni, kérjük írj nekünk egy rövid bemutatkozó levelet privát üzenetben a Bárka Cicamentő Alapítvány oldalára!
Amennyiben támogatni szeretnéd a munkánkat az alábbi számlaszámra tudsz utalni.
Bárka Cicamentő Alapítvány
CIB BANK:

HUF számla:
IBAN HU32 10700196 70986895 51100005

EUR számla:
IBAN HU87 10700196 70986895 50000005
PayPal: mentettcicaakedvencfajtam@gmail.com

https://www.paypal.me/barkacicamento

Nincs kis összeg, nagyon hálásak vagyunk minden forint támogatásért! 
Amennyiben tárgyi adományt juttatnál el részünkre, kérjük privát üzenetben vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük