SZOFI

Szofi hírek

Vasárnap még nagyon örültünk a hírnek, két kis kórházban lévő cukikánk haza jöhet végre. A rendelőben azután kiderült hétfőn reggel, Marcika jobb ha még bent marad néhány napot. Széklet vizsgálatot kértünk a számára és tovább kapja a kezeléseket.
Szofika szerencsére nagyon jól van, láztalan, széklete normalizálódott, étvágya szerencsére kitűnő.
Indulás előtt még gyorsan megcsináltuk a szokásos Fiv/ Felv tesztet, és itt jön a meglepetés. Szofika tesztje sajnos első körben Felv pozitivitást jelez, Marcika mindkét tesztje negatív. Ez testvérek között nagyon szokatlan, de nem lehetetlen jelenség. Természetesen hat hét múlva mindkét kicsikének meg lesz ismételve a tesztelése, és ha szükséges PCR vizsgálatra is sor fog kerülni. Mindkét cicus kapja az immunerősítőt, vitaminokat, minőségi eledeleket. Reménykedünk benne a következő vizsgálat már megnyugtató eredményt fog hozni számunkra.
Tündéri kisasszonyunk szerencsére ebből a rémületből semmit nem érez, cuki, tömött plüss cicuska, aki pörög, forog és imád kézben lenni. 
Amennyiben támogatni szeretnéd Szofika és Marcika gyógyulását az alábbi számlaszámra való utalással megteheted.
Bárka Cicamentő Alapítvány
CIB BANK:

HUF számla:
IBAN HU32 10700196 70986895 51100005

EUR számla:
IBAN HU87 10700196 70986895 50000005

PayPal: mentettcicaakedvencfajtam@gmail.com

https://www.paypal.me/barkacicamento

Nincs kis összeg, nagyon hálásak vagyunk minden forint támogatásért! 
Amennyiben tárgyi adományt juttatnál el részünkre, kérjük privát üzenetben vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük