Pancsi Paula

Pancsi Paula hírek

Nem szeretünk ilyen képeket közzétenni, de néha szükség van rá.
Csak az nézze meg aki elég erős ehhez, nagyon nem szép látvány .

Paulácska tegnap reggelre nem érezte teljesen jól magát, a felkínált reggelit sem igazán fogyasztotta el, ami egy jó étvágyú cicusnál igencsak aggasztó tünet, a kis csizmás lábikót sem akarta használni, csak feküdt a kis puha ágyában és nézett ránk a hatalmas szemeivel. simogatás során egy kicsit melegnek éreztük a buksiját. A VeresVet Állatkórházban azonnal mértek neki egy testhőt ami egy kicsit emelkedett értéket mutatott. Az amputáció helye szerencsére gyönyörű, nem lehet a láz okozója.
Paula ez őt ért balesetben nem csak az egyik lábát veszítette el, de a többi lábikó is kisebb nagyobb sérülést szerzett, sajnos mire segítséget kértek neki, már több napja sérült lehetett ezért a sebei jelentős fertőzési forrást jelentenek.
A legjelentősebb sérülést a bal első lába szenvedte el, itt hatalmas területen leszakadt a bőr, szabadon látszanak az inak, izmok szövetek. Ezen a területen az orvosok egy speciális kötéssel igyekeznek megóvni a sérült szöveteket, a kötést naponta cserélni kell, így bizony minden nap megyünk Veresegyházára a rendelőbe. 😞 Pancsika a mostani gyógyszerei mellé kapott meg egy antibiotikumot, amit a patikában sajnos nem volt elérhető, de néhány telefonálás után, egyik állandó segítségünknek hála estére már rendelkezésünkre is állt. Köszönjük Kovács Tamásnak az ismételt és azonnali segítséget!
Pancsika továbbra sem eszi jelenleg önállóan, ezért fecskendőből itatjuk etetjük, speciális magas energiatartalmú táplálékkiegészítőkkel.
Pancsika kezelése egy nagyon hosszú folyamat lesz, jelenleg az elsődleges feladat a felülfertőződés megakadályozása a szövet hiányos területeken.
Kérjük, amennyiben tehetitek akár egy pár száz forinttal is, de segítsetek a költségei kifizetésében!
Amennyiben támogatni szeretnéd a munkánkat az alábbi számlaszámra tudsz utalni.
Bárka Cicamentő Alapítvány
CIB BANK:
HUF számla:
IBAN HU32 10700196 70986895 51100005

EUR számla:
IBAN HU87 10700196 70986895 50000005

PayPal: mentettcicaakedvencfajtam@gmail.com

https://www.paypal.me/barkacicamento

Nincs kis összeg, nagyon hálásak vagyunk minden forint támogatásért! 
Amennyiben tárgyi adományt juttatnál el részünkre, kérjük privát üzenetben vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük