Ferike

Veresi Ferike hírek

Felhívásunk ellenére Ferikének nem sikerült átvevő szervezetet találnunk, orvosi ellátása azonban nem várathatott magára hiszen nagyon erős nátha tüneteit mutatta.
Megtalálója azonnal elvitte egy közeli rendelőbe, ahol az alap ellátása megtörtént és sajnos az elkészült Fiv˛- Felv teszt aggasztó eredményt mutatott.
VeresVet Állatkórházban újra megvizsgálták alaposan, kapott itthonra gyógyszereket és immunerősítőt. A tesztet is megismételtük a biztonság kedvéért, de sajnos ugyanazt az eredményt hozta.
Éjszakára el tudtuk őt úgy helyezni, hogy Marcika kapott egy kis nyuszi ketrecet a nappaliban elhelyezve. Így melegben és biztonságban tölthette az estét. Nagyon kedves , dorombolós cicuska, aki a vacsora elfogyasztása után, rögtön bevonult a kis fekhelyébe és boldogan bújt a finom meleg ágyba.

Óriási szerencséjére, egy nagyon kedves támogatónk sietett a segítségünkre, néhány hétre el tudja Ferikét szállásolni egy elkülönített szobában. Köszönjük szépen a segítséget nekik!
Ferikét sokadik, létszám feletti cicusnak vállaltuk be ismét, nem tudtuk elnézni hogy éjszakára kikerüljön az üzlet elé. Az ő állapotában egy kint töltött éjszaka akár végzetes is lehet. 

Amennyiben támogatni szeretnéd a munkánkat az alábbi számlaszámra tudsz utalni.

Bárka Cicamentő Alapítvány
CIB BANK:

HUF számla:
IBAN HU32 10700196 70986895 51100005

EUR számla:
IBAN HU87 10700196 70986895 50000005

PayPal: mentettcicaakedvencfajtam@gmail.com

https://www.paypal.me/barkacicamento

Nincs kis összeg, nagyon hálásak vagyunk minden forint támogatásért! 
Amennyiben tárgyi adományt juttatnál el részünkre, kérjük privát üzenetben vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük