ZIRA

Zira nagyon sürgősen új gazdit, ideiglenes befogadót keres !
 
Zira helyzete nem egyszerű, sajnos nagyon sürgősen új helyet kell keresnünk a számára. Jelenlegi helyén több cicussal osztozik a figyelmen és meglehetősen sajátságos viselkedéssel igyekszik felhívni magára a figyelmet. Elfogyott a türelem és jobbnak látják ha a cicus érdekében új gazdit keresünk a számára.
Mindent megpróbáltak, nem a kényelmes megoldást választotta a gazdi, ez már tényleg az utolsó lehetőség amihez folyamodnak. Nem a saját érdekeiket szem előtt tartva, hanem Ziráét.
Tündéri kedves, két éves, ivartalanított kislány , oltott, lakásban tartott cicus, egy szépséghibája van csak a dolognak Felv +. Teljesen tünetmentes vírushordozó, rendszeresen kapja az immunerősítőket, vitaminokat, kiváló egészségi állapotnak örvend, és ez az állapot hosszú – hosszú évekig fenntartható még. Az az állapot emberekre, más állatokra nem veszélyes, kizárólag cicusokat veszélyeztet.
Zira egyedüli cicus szeretne lenni, kizárólagos figyelmet kapni a gazditól, ezt feltétel nélküli szeretettel fogja meghálálni.
Nagyon aktív cica, sportos, játékra mindig kapható társat keres, amolyan kutyus típusú cica ő. Nincs akadály a számára, mindenhova feljut, mindent megszerez, mindenbe belebújik . 🙂
Nagyon örülne egy hálózott erkélynek, vagy egy estleges cica kifutónak is leendő új otthonában.
Természetesen benti tartásra fogadható örökbe, szerződéssel, kapcsolattartással, oltási kötelezettséggel.
Örökbefogadásnál kérjük a teszt, oltás, kis könyv, chipezés költségeinek részbeni, vagy teljes átvállalását az örökbefogadótól, hiszen támogatásaitok nélkül mi sem tudunk újabb és újabb cicákat menteni.
Megismerkedni vele Gödöllőn van lehetőség, előre egyeztetett időpontban.
Amennyiben szeretnéd családodba fogadni, kérjük írj nekünk egy rövid bemutatkozó levelet privát üzenetben a Bárka Cicamentő Alapítvány oldalára!
Amennyiben támogatni szeretnéd a munkánkat az alábbi számlaszámra tudsz utalni.
Bárka Cicamentő Alapítvány
CIB BANK:
HUF számla:
IBAN HU32 10700196 70986895 51100005
EUR számla:
IBAN HU87 10700196 70986895 50000005
PayPal: mentettcicaakedvencfajtam@gmail.com
Nincs kis összeg, nagyon hálásak vagyunk minden forint támogatásért! ❤
Amennyiben tárgyi adományt juttatnál el részünkre, kérjük privát üzenetben vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket!
A képen a következők lehetnek: macska
 
 
 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük