SZILVESZTER HÍREK

Szilveszter túl van a műtéten
A tegnapi napunk igazán kaotikusan telt. Két rendelő között logisztikáztunk egész nap négy cicát.
Szilveszter eredetileg csak a vérképzést elősegítő szuriját kapta volna meg és kontroll vért vettünk volna tőle, de a doktor nő úgy ítélte meg ha már bódítani kell legyünk túl a fogak eltávolításán is, hiszen sokat javult az általános állapota.
Megmaradt néhány fogacskának alig nevezhető kis darabot el is távolítottak, így már csak a négy első szemfoga maradt meg. Jól látszik a képeken a foggyökerek a betegség hatására felszívódtak, eltűntek. Szinte egy egy kis mozdulattal, akadály nélkül tudta a doktornő kivenni őket. A megmaradt fogacskákról a fogkövet is leszedték természetesen. Szilveszternek a nálunk töltött évek alatt már ez volt a negyedik ilyen jellegű beavatkozása, fogköveit rendszeresen eltávolítattuk, mégis ilyen borzasztató állapotban voltak.
Figyeljetek a cicáitokra, rendszeresen vigyétek őket ellenőrzésre is. A FORL egy nagyon elterjedt betegség, rengeteg cicát érint, hatalmas fájdalmakat okoz nekik ez az alattomos betegség.
Szilveszter jól van a műtét után, a vért sikeresen levették, várjuk az eredményeket. Vacsorára jóízűen elfogyasztott két Gourmet konzervet. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük