PALKÓ

Palkó gazdit keres! 🥰
 
Palkó és testvére egy autó alatt kuporgott rettenetes állapotban és várta a megváltó halált. Szerencsére egy kedves állatorvos asszisztens Edina megmentette őket. Több hetet töltött kórházban, majd hozzánk kerültek mint gazdikereső szépségek. 🙂
Palkó nagyon bátor, igazi felfedező kis pasi. Minden érdekli, mindent meg kell ismerni, mindent ki kell próbálni típus, le ne maradjon semmiről. Rendkívül barátságos emberekkel, nagyon jó étvágyú, teljesen szobatiszta kis pasi. 🙂 Van ugyan mit behoznia a súlygyarapodás terén, de ezzel az étvággyal és mozgékonysággal pár hét és utol is éri a társait.
Fiv / Felv tesztje negatív és első oltásait is megkapta már, rendszeresen parazitamentesített, chipelt. Természetesen benti tartásra fogadható örökbe, szerződéssel, oltási, ivartalanítási kötelezettséggel.
Örökbefogadásnál kérjük a teszt, oltás, kis könyv, chipezés költségeinek részbeni, vagy teljes átvállalását az örökbefogadótól, hiszen támogatásaitok nélkül mi sem tudunk újabb és újabb cicákat menteni.
Megismerkedni vele Gödöllőn van lehetőség, előre egyeztetett időpontban.
Amennyiben szeretnéd családodba fogadni, kérjük írj nekünk egy rövid bemutatkozó levelet privát üzenetben a Bárka Cicamentő Alapítvány oldalára!
Amennyiben támogatni szeretnéd a munkánkat az alábbi számlaszámra tudsz utalni.
 
Bárka Cicamentő Alapítvány
CIB BANK:
HUF számla:
IBAN HU32 10700196 70986895 51100005
EUR számla:
IBAN HU87 10700196 70986895 50000005
PayPal: mentettcicaakedvencfajtam@gmail.com
Nincs kis összeg, nagyon hálásak vagyunk minden forint támogatásért! ❤
Amennyiben tárgyi adományt juttatnál el részünkre, kérjük privát üzenetben vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük