ALÍZ

Alíz gazdit keres!

Alíz egy gyönyörű cicus, ami jelenleg még nem mutatkozik meg teljes pompájában, ugyanis az utcalét és kölykei felnevelése meglehetősen megviselte és kimerítette ezt a leányzót. Azonban a bundája napról-napra szebb, a finom falatoknak köszönhetően a testalkata is alakul, nemsokára rá se lehet majd ismerni. Alízt és két pici kölykét egy üzlet mellől szedtük össze, elég veszélyes helyen voltak. Alíz valószínűleg valaha gazdás lehetett, ugyanis utca cicák nem szoktak ilyen kedvesek lenni az első pillanattól kezdve, mint ez a tünemény. Hihetetlen hálás, mintha érezné, hogy meg lett mentve és meg akarná köszönni. Csak bújik, dorombol, nem győz hízelegni. Nagyon szerencsés lesz az a gazdi, aki örökbe fogadja őt.
Alíz 3 éves, Fiv-Felv negatív lánycicus, parazitamentesítése megtörtént, ivartalanítása hamarosan megtörténik és megkapja első oltását is.
Megismerkedni vele Gödöllőn van lehetőség, előre egyeztetett időpontban.
Természetesen benti tartásra fogadható örökbe, szerződéssel, oltási és ivartalanítási kötelezettséggel. Örökbefogadásnál kérjük a teszt, oltás, kis könyv, chipezés költségeinek részbeni, vagy teljes átvállalását az örökbefogadótól, hiszen támogatásaitok nélkül mi sem tudunk újabb és újabb cicákat menteni.

Amennyiben szeretnéd családodba fogadni, kérjük írj nekünk egy rövid bemutatkozó levelet privát üzenetben a Bárka Cicamentő Alapítvány oldalára!
Amennyiben támogatni szeretnéd a munkánkat az alábbi számlaszámra tudsz utalni.
Bárka Cicamentő Alapítvány
CIB BANK:
HUF számla:
IBAN HU32 10700196 70986895 51100005
EUR számla:
IBAN HU87 10700196 70986895 50000005
PayPal: mentettcicaakedvencfajtam@gmail.com
Nincs kis összeg, nagyon hálásak vagyunk minden forint támogatásért!
Amennyiben tárgyi adományt juttatnál el részünkre, kérjük privát üzenetben vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük