SEGÍTSÉGET KÉRÜNK!

Segítséget kérünk !

Mostanában nem volt szükség ilyen posztot írnunk. Ez hatalmas szerencse és a Ti érdemetek, hiszen már rendelkezünk akkora állandó támogató bázissal, hogy az alap működésünk ennek hála nincs veszélyben. Sokan vásároltok licitjeinken, ezek a vásárlások is mind mind nagy segítség nekünk.
Jelen pillanatban 21 kicsikét és 14 felnőttet és két összesen 10 fős kolónia van a gondozásunkban. Ezek a számok és ami mögötte van a sok sok munka, végeláthatatlan takarítás, etetés és orvoshoz járás. Nem kell ahhoz betegnek lennie senkinek sem hogy az alap ellátás is horror összegekbe kerüljön ennyi cicánál. Jelenleg három rendelőben is tartozásainak vannak . Eddig is szívügyünk volt a beteg és elesett, idős állatok mentése is, nem is fog ez sem háttérbe szorulni ezután sem józanul átgondolva előre tervezve. ( Na ez az ami nekem nem megy)
Most azonban jócskán vannak ellátásra szoruló állataink, hiszen náluk is sikerült behurcolni egy igen makacs bél parazitát ami a két hetes karantén ellenére jó néhány cicánkat megfertőzte.
Rengeteget takarítunk így is, most meg pláne, megy a gőztisztító, a kórházi fertőtlenítő, miden amit el tudtok képzelni. Széklet tenyésztések, féreghajtás, diétás étkezés és bélflóra regenerálók hihetetlen mennyiségben.
Az alap immunizáció 26.500 Ft.- ba kerül minden egyes picurnál, jelenleg az új bekerülőkön kívül szinte mindenki megkapta már ezeket, hét kicsike hétfőn esik át az utolsó oltáson.
Van egy nagyon beteg cicus a gondozásunkban, neki több speciális vizsgálatra is szüksége volt és lesz is még sajnos. Ezek a vizsgálatok, vérkép, ultrahang, széklet vizsgálatok, speciális étkezés biztosítása hatalmas terhet ró ránk anyagilag, de nem akarjuk cserben hagyni őt sem.
Naponta 6-8 db 800 grammos magas hústartalmú konzerv fogy és egy kiló száraz cicatáp. Ez havi szintre levetítve hatalmas mennyiség 180-240 db cica konzerv: 149.580-199.440 Ft, 30 kg száraz táp : 30 000 Ft körül mozog .
almot 60- 80 kg használunk hetente : ez 30.000 Ft havonta.
Rengeteget segítetek így is és mi nagyon hálásak vagyunk is ezért de kérjük aki teheti egy kevéske összeggel most támogasson meg bennünket, mert nagyon komoly bajban leszünk az orvosi számláink kifizetése után. 😞

Amennyiben támogatni szeretnéd a munkánkat az alábbi számlaszámra tudsz utalni.
Bárka Cicamentő Alapítvány
CIB BANK:

HUF számla:
IBAN HU32 10700196 70986895 51100005

EUR számla:
IBAN HU87 10700196 70986895 50000005

PayPal: mentettcicaakedvencfajtam@gmail.com
https://www.paypal.me/barkacicamento

Nincs kis összeg, nagyon hálásak vagyunk minden forint támogatásért! 
Amennyiben tárgyi adományt juttatnál el részünkre, kérjük privát üzenetben vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük