BAJNOK CSAPAT HÍREK!

Bajnok babák!🥰

Már harmadik hete töltik ki a drága kis bajnokaink a mindennapjainkat. Igazi csoda gyerekek! Gyönyörűen esznek, egéségések, úgy fejlődnek, ahogy az a “cicanagykönyvben” meg van írva.
Lettike, a gyönyörű fehér pofis cirmoska, ő volt a legnagyobb, bár már a kis tökmagok utolérték, még mindig ő a nagytesó, a nyugalom, a mamájuk helyett mamája a pici tesóknak. Mindig hozzá bújnak, kedves, türelmes, gyengéd, jóságos és mindig mindig dorombol.
Jella a kis fekete mákszemke. Kicsi a bors, de erős! Idiapa kedvence. Hadnagyi szigorral cumizik, ha evésről van szó, nincs pardon, horpad a cumisüveg! Azután mint aki jól végezte dolgát, a hátán fekve elégedetten játszik és drombol, máshogy nem is lehet ekkora döbrögi pocakkal.
Viktorka, a szépséges kistigris. Ő nagyon emberközpontú, követ a gyönyörű szemecskéivel, imád rajtunk aludni. Igazi kis pasi, amíg nincs tele a pocakja, hisztizik, még az első pár korty közben is méltatlankodik. Ahogy a fiúkról mondják, az ő szívéhez is a pocakján keresztül vezet az út. Tele pocak, tele bendő, Viktorkának elegendő. Ilyenkor lecsukja a szemecskéit és hangos dorombolással jelzi, hogy már elégedett, nyugodottan simogathatom a pocakját.
Sok cicapuszit és cicapacsit küldenek a rajongó néniknek és bácsiknak!🥰

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük