SIPI

Hisztis Sipi gazdit keres!
Sipi egy 6 hét körüli kandúrka, csodaszép szürke bundába csomagolva. Sipi élete nem indult egyszerűen, édesanya nélkül kell felnőnie, de Zsuzsi szerető és odaadó gondoskodásának hála semmiben nem szenvedett hiányt. Mára már képes egyhuzamban lehúzni 50 ml patéval kevert tápszert, de a turmixolt kajcsit sem veti meg ám a tálból eszegetve. Nem egy mozgékony legény, evés után a csajokkal ellentétben ő inkább, csak leül az ember mellé vagy az ölébe és várja a szeretgetést, persze néha azért a csajokat egy kicsi megharapdálja, általában popsira megy a kis bélpoklos. 
Szeretnénk Sipinek egy szerető, felelős gazdit találni! Kizárólag benti tartásra, ivartalanítási, oltási kötelezettséggel költözhet új otthonába. Gödöllőn lehet vele megismerkedni. Sipi még csak 6 hetes, így a FIV/FELV teszt nem elvégezhető, illetve az első oltását sem tudja megkapni. Egyedüli cicának, vagy a teszt és az oltások elkészültéig a másik a cicától/cicáktól elkülönítve költözhet.
Tudjuk, hogy a kiscicák nagyon édesek, de nem szabad elfelejteni, hogy hamar felnőnek! Egy állat tartása felelősséggel jár, így kérjük olyanok jelentkezzenek gazdinak, akik átgondolták és eltudják fogadni az örökbefogadás feltételeit, illetve a 18. életévüket betöltötték!
Amennyiben szeretnéd ezt a tündérkét családodba fogadni, kérjük írj nekünk egy rövid bemutatkozó levelet ide a Bárka Cicamentő Alapítvány oldalára. 

A megosztásokat köszönjük! 

Amennyiben támogatni szeretnéd a munkánkat az alábbi számlaszámra tudsz utalni.
Bárka Cicamentő Alapítvány
CIB BANK:
HUF számla:
IBAN HU32 10700196 70986895 51100005
EUR számla:
IBAN HU87 10700196 70986895 50000005

PayPal: mentettcicaakedvencfajtam@gmail.com
https://www.paypal.me/barkacicamento

Nincs kis összeg, nagyon hálásak vagyunk minden forint támogatásért! ❤️
Amennyiben tárgyi adományt juttatnál el részünkre, kérjük privát üzenetben vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük