PRÍMA PETI

Príma Petike gazdit keres

Petike március 24-én került a gondozásunkba, három autó ütötte el egymás után Veresegyház területén. Állkapcsa csúnyán eltörött, műtéten esett át ami szerencsére tökéletes gyógyulást eredményezett. Sokáig gazdijelöltes cicuska volt, azonban ma Ők úgy döntöttek mégsem szeretnék Petit örökbe fogadni. Így nekifutunk még egyszer az álom család megkeresésének. Petike ma már nagyon szereti a simogatást, azonban még mindig rendkívül félénk cicus, ezen sajnos a sok ketrecben töltött idő sem javított. Olyan gazdit keresünk a számára aki kellő türelemmel és szeretettel meg tudja nyerni magának törékeny kis bizalmát. Petike hatalmas cicus, kora 3-4 évre tehető, igazi buci fejő szépség, tesztjei negatívok lettek, ivartalanított, első oltását is megkapta.
Természetesen ő is lakásban tartásra, szerződéssel, oltási kötelezettséggel, kapcsolat tartással fogadható örökbe.
Amennyiben szeretnéd ezt a tündérkét családodba fogadni, kérjük írj nekünk egy rövid bemutatkozó levelet ide a Bárka Cicamentő Alapítvány oldalára. 

A megosztásokat köszönjük! 

Amennyiben támogatni szeretnéd a munkánkat az alábbi számlaszámra tudsz utalni.
Bárka Cicamentő Alapítvány
CIB BANK:
HUF számla:
IBAN HU32 10700196 70986895 51100005
EUR számla:
IBAN HU87 10700196 70986895 50000005

PayPal: mentettcicaakedvencfajtam@gmail.com
https://www.paypal.me/barkacicamento

Nincs kis összeg, nagyon hálásak vagyunk minden forint támogatásért! ❤️
Amennyiben tárgyi adományt juttatnál el részünkre, kérjük privát üzenetben vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük