TOBOZ

Kicsi Toboz születését valamikor január elejére tesszük, őt egy kedves Hölgy menekítette le egy fáról, ahol kétségbeesve sírt. A Turul Állatkórházba vitték be, onnan kértek segítséget számára. Találó nevét is a kórházban kapta, mivel tobozok közül mentették a fáról, és mert annyira picurka.

Egészséges életrevaló lányka, aki érintésre dorombol, és mosdat tokától bokáig. Kapott külső-belső élősködőkre kezelést, megtömte a pocakot, bevackolta magát a mini ágyába, és azóta boldogan durmol, nagyon el volt fáradva. Mindig kérdezik tőlünk, hogy szobatiszták-e a cicáink. Hát annyira szobatiszták, hogy ez a 6 hetes töpörtyű alig várta, hogy almot lásson, amikor betettem a ketrecébe egyenesen az almos ládához szaladt, és megkönnyebbülten pisilt egyet, egészen addig tartogatta. <3

Tobozka (barátainak és üzletfeleinek csak Tobi) gazdit keres. Általában nem adunk ilyen picurkát gazdihoz, de ő egy kész csomag, szobatiszta, eszik-iszik önállóan, gazdinál jobb dolga lesz, nagyobb figyelem jut neki mint nálunk sok cica között. Aki szeretne babázni, és tudja vállalni, hogy az elkövetkező 1-2 hónapban még nagyobb figyelmet fordít Tobozkának, az jelentkezzen gazdijelöltnek!

Érdekesség, hogy Toboz mamája a doktornő szerint valószínűleg benti cica volt, mert a kóbor cicák kint érzik, hogy nincs itt az ideje az ivarzásnak, még nincs itt a jó idő. Az ivaros benti cicák azok, akiket megcsalnak az érzékeik, mert állandó a hőmérséklet, a fény is, úgyhogy valószínűleg egy nem várt szaporulat eredménye Toboz, akit ilyen elegáns módon kitettek, hogy 6 hetesen boldoguljon a világban ahogy tud.

Toboz szerencsés csillagzat alatt született, megmentették a fáról, kapott orvosi ellátást, becuccolt hozzánk ahol jut neki koszt és kvártély is, és biztosak vagyunk benne, hogy a szerencse a gazdikeresésben sem hagyja el, és érte jön a szuper gazdi.

FONTOS!
A cica Gödöllőn található, külső-belső parazitamentesítése megtörtént. Gazdihoz kizárólag csak benti tartásra, örökbefogadási szerződéssel, oltási- és ivartalanítási kötelezettséggel költözhet. Gazdinak jelentkezni az oldal “Örökbefogadás menete” menüpontjában lehet, kérünk olvasd át az ott leírtakat, és add meg az adataidat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük