FINDI

Karácsonyi Findi története bizony nagyon szomorúan indult. Egy helyi állatkórházba vitték be, mivel bágyadt volt, és nem evett, szerették volna ha elaltatják. A rendelő ezt megtagadta lévén csak fekélyes volt a cica szája, ami kezelhető betegség, így a gazdik lemondtak róla, és a rendelő a segítségünket kérte az elhelyezésben.

Findi egy nagyon kedves és szépséges fiúka, akit mi karácsony előtt magunkhoz is vettünk, hogy ne magányosan, a rendelő falai között töltse az ünnepeket.  Kedves természet, mintha csak próbálná meghálálni a gondoskodást. Semmilyen gondot nem okoz, szépen, jó étvággyal eszik – ami rá is fér mert elég soványka szegény. Tesztjei negatívak lettek, és az oltásait is megkapta, már csak egy szuper gazdi hiányzik az életéből, aki megbecsüli, hogy egy ilyen kedves, különleges állat lehet a társa.

FONTOS!
A cica Gödöllőn található, külső-belső parazitamentesítése megtörtént, negatív FeLV/FIV teszttel rendelkezik. Gazdihoz kizárólag csak benti tartásra, örökbefogadási szerződéssel, oltási- és ivartalanítási kötelezettséggel költözhet. Gazdinak jelentkezni az oldal “Örökbefogadás menete” menüpontjában lehet, kérünk olvasd át az ott leírtakat, és add meg az adataidat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük