DORCI

Diego Dorci
Avagy hogyan ment egy köztéri szemetes cica életet.

Tegnap reggel egy kétségbeesett telefon hívást kaptunk, egy kukában talált cicusról.
A bejelentő már mindenhol megpróbált segítséget kérni a számára, sajnos sikertelenül. Végül az egyik rendelő kiadta a telefonszámunkat, hátha tudunk valamit tenni. A bejelentő szerint a cicus nincs jó állapotban, csont sovány és nem mozdul. A kedves hölgy szerencsére ott maradt vele míg oda nem értünk.
A párom azonnal indult a kocsit melegíteni, fiam készítette a meleg vizes palackokat és a hordozót és meg rohantam a víztől csöpögő hajamat szárítani, hogy minél hamarabb indulni tudjunk.
A helyszínre érve egy kis csontvázat találtunk, gennytől csöpögő fülekkel, reménnyel teli csillogó szemekkel nézett rám és a meleg pokrócra. Azonnal hordozóba tettük a meleg vizes palackok mellé kerültek. Meg se mozdult egy hangja nem volt a rendelőintézetig.
Nem gondolom hogy kidobták a kukába , hiszen ez egy nyitott utcai szemetes edény volt. Egyszerűen az élni akarása vezette erre a döntésre, hogy némi menedéket leljen a rothadó szemét és a zsák nyújtotta minimális védelemben. Viszont ennek köszönhetően nem hűlt ki véglegesen az éjszaka.
A rendelőben kiderült masszív fül gyulladása van, csont sovány de végtelenül barátságos. Tesztjei negatívok lettek, laborja holnap délutánra készül el. Reméljük soványságra csak az éhezés ad magyarázatot és nem valami szervi baj lapul a háttérben.
Köszönjük szépen a Turul Állatkórház és Patika Gödöllő segítségét a cica hétfő estig az ő vendég szeretetüket élvezi.
Aki segíteni szeretne a gyógyulásának költségeinek kifizetésében az alábbi számla számon megteheti .

Bárka Cicamentő Alapítvány:
CIB BANK
10700196 70986895 51100005

Külföldről történő utalás esetén:
EUR számlánk: IBAN HU87 10700196 70986895 50000005

Nincs kis összeg, hálásak vagyunk minden forint támogatásért, és nagyon köszönjük azt a cicák nevében!
Abban az estben ha tárgyi adományt juttatnál el részünkre, kérjük privát üzenetben vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket!

Köszönjük a segítségeteket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük