YUKI

A cicamentő jobb ha nem megy állatorvoshoz, mert az számunkra veszélyes üzem. Nem csak a bankszámlánk miatt, mely mindig jelentősen megcsappan egy-egy látogatás alkalmával, de gyakran a létszámunknak sem tesz jót.  Egy állatorvosi vizit alkalmával lettünk figyelmesek két picurira, akik keservesen sírtak. Két ekkora cicának nem éppen ideális hely ez állatkórház rendelője, nincsenek is ott felkészülve a hosszútávú ellátásukra, így hát csak egy cicával indultunk útnak, de hazafelé már 3-at hoztunk.

Olyanok voltak, mintha valami japán mangából léptek volna elő, gyönyörű, kerek, formás fejecske, hatalmas szemek, úgyhogy japán nevet kaptak. A hófehér kislány Yuki (hó) lett.

Yuki hercegnő nagyon kis dorombolós cica, nagy a mozgásigénye, úgyhogy olyan gazdit keresünk neki, aki jól le tudja őt fárasztani minden nap. Valószínű másik cica/cicák mellett is jól működne, az első ideiglenes cica nálunk, akit az őslakos cicakolónia nem riogat bődületes fújásokkal.

Ha nem lenne a saját állományban szigorú létszámstop, akkor nem gondolkoznék rajta egy pillanatig sem, ez a gyönyörű hófehér bunda a nagy zöld szemeivel csodás párosítás, és mellé még nagyon kis cuki is.

FONTOS!
A cica Gödöllőn található, külső-belső parazitamentesítése megtörtént, oltási programja megkezdődött. Kizárólag benti tartásra adjuk örökbe, örökbefogadási szerződéssel, oltási- és ivartalanítási kötelezettséggel költözhet. Gazdinak jelentkezni az oldal “Örökbefogadás menete” menüpontjában lehet, kérünk olvasd át az ott leírtakat, és add meg az adataidat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük