TOTYA

Egy elhagyott ház udvarából mentettük Totyát másik 4 tesójával együtt. Masszív macskanáthából kezeltük ki, de mostanra szerencsére már jól van, várja az álomgazdi jelentkezését.

Totya nagyon barátságos, és igen társaságkedvelő, ő az első aki tülekedik a ketrecük ajtajánál a simiért, és ha épp nem az ő hab testét imádja valaki, akkor nem restelli magát mandínerből simiztetni, bebújik a karod alá, hogy neki is jusson a figyelemből. Nagyon pihe-puha bársonyos a szőre, a hátsó lábain pedig cuki kis “cirmos térdvédők” vannak a hófehér bundáján. Amíg takarítom a ketrecüket a hordozóban várják, hogy visszamehessenek, de Totya ott sem nyugszik, addig nyújtogatja a mancsát, amíg el nem éri a lábamat. 

Ha szeretnél egy ilyen főnyeremény cicát, egy igazi kis hangos doromboló masinát, akkor jelentkezz gazdinak!

FONTOS!
A cica Gödöllőn található, külső-belső parazitamentesítése megtörtént, az ivartalanításon is hamarosan átesik. Kizárólag benti tartásra adjuk örökbe, örökbefogadási szerződéssel, oltási kötelezettséggel költözhet. Gazdinak jelentkezni az oldal “Örökbefogadás menete” menüpontjában lehet, kérünk olvasd át az ott leírtakat, és add meg az adataidat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük