LENKE

Lenke az elhagyott ház udvarából mentett 5 kicsi egyike. Szépséges, bársonyos bundával rendelkezik, de akárcsak másik tesója Doby ő is retteg az embertől. Összehúzza magát nagyon kicsire, mintha ott sem lenne. Az elején még fújt is masszívan, de azóta rájött, hogy már nem bántja senki, nem kell tartania semmitől, és fokozatosan nyílik ki. Az őt ért trauma nem szűnik meg egyik percről a másikra, egy szerető türelmes gazdi mellett lenne neki a legjobb, ahol sok figyelem irányul rá, ott gyorsan fel tudna oldódni.

Ha szeretnéd visszaadni egy ilyen csodaszép cica emberekbe vetett hitét, türelmes vagy, és sok benned a szeretet, akkor Lenkét neked találták ki! Jelentkezz gazdinak!

FONTOS!
A cica Gödöllőn található, külső-belső parazitamentesítése megtörtént, az ivartalanításon is hamarosan átesik. Kizárólag benti tartásra adjuk örökbe, örökbefogadási szerződéssel, oltási kötelezettséggel költözhet. Gazdinak jelentkezni az oldal “Örökbefogadás menete” menüpontjában lehet, kérünk olvasd át az ott leírtakat, és add meg az adataidat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük