BÉNI

3 apró cica bukkant fel egyszer csak egy pitbull fajtamentő csoport kennelsorán. Minden bizonnyal szét is téptek volna egy-két pitbullt, ha nem kapják el időben a grabancukat.  🙂
Nagyon vérmes kis jószágnak mutatták magukat, folyton fújkáltak, köpködtek. Mindezt 4-5 hetesen, hát nagyon viccesek voltak azokkal a kis bébi fogacskákkal. Irtó formás kis babácskák, kicsit hosszabb dús bundácskával, de az még nem derült ki, hogy ilyen is marad-e vagy csak a baba bunda. (Bár én hajlok rá, hogy az előbbi, és nekik később is kicsit hosszabb szőrük lesz.)
A halványabb cirmos fiúcska Béni, ő hatalmas cica lesz, vastag csontú, masszív baba, mikor felemelem nehéz mint a kő.   Ő a fújkálással hamar alábbhagyott, de egyelőre még nem annyira haverkodik. Duruzsol ha simizem, időnként a pocakját is lehet simogatni, és már hagyja, hogy felvegyem, de ő még magától nem keresi a társaságot.

FONTOS!
A cica Gödöllőn található, külső-belső parazitamentesítése megtörtént, 8 hetes kora előtt nem oltható és tesztelhető,  így addig kizárólag csak egyke cicának költözhet. Gazdihoz kizárólag csak benti tartásra, örökbefogadási szerződéssel, oltási kötelezettséggel költözhet. Gazdinak jelentkezni az oldal “Örökbefogadás menete” menüpontjában lehet, kérünk olvasd át az ott leírtakat, és add meg az adataidat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük