GUSZTI

Guszti bemutatkozik 🙂

Van nekünk egy gyönyörű rózsaszín nózijú tündéri kedves kis pasink, Guszti.
Gusztika igazán kalandos utat járt be a gondozásunkba kerülésig, de végre biztonságban van. Igaz, ehhez egy kisebb cselhez folyamodnunk, hogy ki tudjuk őt menteni szorult helyzetéből, de egy igazán elszánt és határozott lépésnek köszönhetően sikerült, remegő térdekkel, óriás gombóccal a torokban megszerezni őt.
Gusztika a sok kaland és megpróbáltatás után már semmi másra nem vágyik mint egy igazi családra. Első orvosi vizsgálatán mindent rendben talált a doktorbácsi, kapott féreghajtót és a hemzsegő bolha hadseregtől is sikerült megszabadulnunk, Fiv / Felv tesztje negatív így első oltását is megkapta a kis hős. A természete egy álom, nyugodt, kedves dorombolós jó étvágyú cica fiúcska aki körülbelül 10-12 hetes korban van, rosszat nem is tudok róla írni, pedig amiket átélt adnának okot rá, hogy ne bízzon az emberekben, de ő továbbra is egy tündéri kiscica maradt.

FONTOS!
A cica Gödöllőn található, külső-belső parazitamentesítése megtörtént,, gazdihoz kizárólag csak benti tartásra, örökbefogadási szerződéssel, oltási- és ivartalanítási kötelezettséggel költözhet. Gazdinak jelentkezni az oldal “Örökbefogadás menete” menüpontjában lehet, kérünk olvasd át az ott leírtakat, és add meg az adataidat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük