FÜLES

Füli gazdit keres

Igen, itt egy újabb teljesen esélytelen, idős, beteg cica hirdetését olvassátok újra. 
Sokat gondolkodtam rajta egyáltalán elkezdjük e a gazdikeresést a számára, hiszen más egészséges felnőtt cicus számára sem találunk gazdit. 
Mint mindig ilyenkor előjön a lelkemből egy érzés és nem hagy nyugodni, ott motoszkál, míg abba nem hagyom a takarítást és le nem ülök megpróbálni a lehetetlent. 
Miért? 
Mert én még naivan, mindig hiszek az emberekben, a második, sok esetben sokadik esélyben, egy boldog élet reményében egy sokat szenvedett cicának. 
Hiszek, ahogy hittem benne is amikor mindenki altatni akarta. 
Hittem, hogy ő élni akar.
Hittem és harcoltam mindenkivel, a volt gazdival, az orvosokkal, a józan eszemmel, a családommal.
Szeretnék továbbra is hinni abban nem volt ez hiába, valahol, valakinél ez a kis fületlen Füleske is boldogságra találhat. 😞

Akkor most jöjjenek a tények: 
Füleske gyógyulófélben levő laphámrákos cicuska, emiatt mindkét fülét el kellett távolítani. Remélhetőleg több műtétre már nem lesz szükség, évente egy kontroll vizsgálatra kell jönnie. Kora 10 év felettinek becsült, igazi pasi a kis drága, Fiv/FElv negatív . Fog felszívódási betegsége van, FORL-os emiatt már két fogászati kezelésen is túlesett. Szerencsére ez az evésben őt nem zavarja, jelenlegi súly 10 kg körül mozog. 🙂 
Kezelőorvosa szerint egy daganatos cicus legyen csak kövér. 🙂 
A kezdeti kezelhetetlen cicuska, mára már egy simogatható kis husivá változott. Persze az első alkalommal mindig kapunk egy kis fújást amikor bemegyünk hozzá, de azután már jön is a hát domborítás a simihez. 🙂

Várjuk az érdeklődők jelentkezését, adjatok esélyt az esélyteleneknek is! 
Amit mi tudunk Fülinek biztosítani az évenkénti kontroll és az estleges további kezelésének teljes költsége az örökbefogadó számára.

FONTOS!
A cica Gödöllőn található, külső-belső parazitamentesítése megtörtént,, gazdihoz kizárólag csak benti tartásra, örökbefogadási szerződéssel, oltási- és ivartalanítási kötelezettséggel költözhet. Gazdinak jelentkezni az oldal “Örökbefogadás menete” menüpontjában lehet, kérünk olvasd át az ott leírtakat, és add meg az adataidat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük