BORIBON

Boribon gazdit szeretne!

Boribon néhány hónapja visszakerült az alapítvány gondozásába gazdája komoly egészségügyi gondjai miatt. Sajnos azóta egy érdeklődő sem volt rá, pedig egy gyönyörű cicalány. Igen, tudjuk a fekete cicáknak mindig sokkal nehezebb gazdit találni, de ő egy igazi kis tünemény. Rosszat mondani, írni nem is lehet róla.  Bori egy 2 éves gyönyörű, puha fekete cicalány. Imád ágyban aludni és az emberre feküdni, na meg macskához méltóan a hasát is nagyon szereti. 
A legkedveltebb időtöltése, hogy reggel a még meleg takaró alá bebújik és egész nap ott szundikál.  Ezért ha nem találjuk őt a lakásban, a takaró alatt biztosan megleljük.
Fiv/Felv negatív, ivartalanított, oltott cicalány. Ha szeretnél egy bújós, nyugodt, hatalmas szemű szeretetgombócot, akinek mellesleg a privát ágymelegítője is lehetsz, írj nekünk egy privát üzenetet!

FONTOS!
A cica Gödöllőn található, külső-belső parazitamentesítése megtörtént,, gazdihoz kizárólag csak benti tartásra, örökbefogadási szerződéssel, oltási- és ivartalanítási kötelezettséggel költözhet. Gazdinak jelentkezni az oldal “Örökbefogadás menete” menüpontjában lehet, kérünk olvasd át az ott leírtakat, és add meg az adataidat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük