CSIRI

Csiribiri csiribiri zabszalma …….

ez a kis Halász Judit által megzenésített vers jutott eszembe amikor megláttam először ezt a kis tüneményes pasit. Pedig cseppet sem vidám körülmények között került hozzánk három testvérkéjével. Volt gazdái egyszerűen egy autóból az utcára hajították őket, menjenek amerre látnak. 😞
Csirike a kezdetek óta nagyon talpraesett, határozott kis pasas. Nem fél semmitől, mindig mindenben az első. Ehhez párosul egy tökéletesen dundi és formás kis test. Amolyan kis gyomrozni való, gyönyörű sűrű bundával.
Az orvosi vizsgálaton elkészült Fiv/Felv tesztje is negatív, mindkét oltását megkapta már és a pompás korona ékszereitől is elbúcsúzott a napokban.
Gazdihoz költözne már csak a jelentkezők hiányoznak hozzá. Mert igen egy ilyen gyönyörű cicáért eddig nem jelentkezett senki. Nem is értjük a dolgot mi sem.

FONTOS!
A cica Gödöllőn található, külső-belső parazitamentesítése megtörtént, negatív FeLV/FIV teszttel rendelkezik, oltási programja elkezdődött. Gazdihoz kizárólag csak benti tartásra, örökbefogadási szerződéssel, oltási- és ivartalanítási kötelezettséggel költözhet. Gazdinak jelentkezni az oldal “Örökbefogadás menete” menüpontjában lehet, kérünk olvasd át az ott leírtakat, és add meg az adataidat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük