FERI

FERI

Feri – az ölbecica – Veronikáéknál tűnt fel a kertben, és mivel kapott finom eledelt és egy kis kuckót is talált a kertben úgy döntött odaköltözik. Miután otthon érezte magát úgy döntött ő bizony megjelöl itt mindent, hogy tudjanak róla, amit a helyiek – nyilván – nem néztek jó szemmel, ezért Ferkó hordozóba került, és ment ivartalanításra. Miután helyünk már nincs egy ideje ezért arra gondoltunk, hogy ivartalanítás után szépen visszahelyezzük, azonban az élet közbeszólt. A rutin procedúra során a teszt pozitív lett FeLV vírusra, így nem helyezhető vissza az utcára. Nem biztos még 100%-ig a betegsége, hamarosan ismételni fogjuk a tesztjét, de addig is nem érintkezhet csak FeLV+ cicákkal, vagy csak egyedüli cica lehet. Olyan óriási szerencséje volt a fiatalúrnak, hogy Eszter és családja befogadta ideiglenesen, úgyhogy náluk várja a végleges gazdit.
Ferkó nagyjából 2-3 éves lehet, természete eszményi, hiszen melyik gazdi nem vágyna rá, hogy a cicája azonnal az ölébe másszon, bújjon, doromboljon, kedveskedjen…? Ez a nagylegény a kópé kis ábrázatával nagyon szépséges is, szóval FeLV ide vagy oda, megkezdődhet érte a tolongás, mert hát mindent tud, amit egy cicától elvár az ember. A betegsége (ha valóban fertőzött – ezt az ismételt tesz ki fogja mutatni) emberre vagy a cicákon kívül bármilyen más állatra egyáltalán nem veszélyes, immunerősítővel, minőségi étkezéssel, és nyugodt élet biztosításával sokáig tartható tünetmentesen, szóval még sok-sok boldog közös év áll Ferkó és a leendő gazdi előtt.

Ha szívesen lennél egy ilyen bújós mackó gazdija, akkor jelentkezz!
A poszt megosztói között pedig kisorsolunk három bajusz szálacskát. Óóóóóóóóóriási nyeremény! Oszd meg Te is! 😉

FONTOS!
A cica Gödöllőn található, külső-belső parazitamentesítése megtörtént, ivartalanított. Gazdihoz kizárólag csak benti tartásra, másik FeLV+ cica mellé, vagy egyedüli cicának, örökbefogadási szerződéssel, oltási kötelezettséggel költözhet. Gazdinak jelentkezni az oldal “Örökbefogadás menete” menüpontjában lehet, kérünk olvasd át az ott leírtakat, és add meg az adataidat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük