FELHŐ

Felhő

Egy állatorvosi rendelőből kerestek meg minket Felhőcske miatt, a gazdái vitték be altatásra, mert eltörte a lábát, és nem akartak vele “kínlódni”. Szerintük Felhő egy antiszociális, morcos cica, aki most még a lábát is eltörte, úgyhogy halnia kell. Természetesen ez sem a rendelőnek sem nekünk nem volt elfogadható opció, úgyhogy a korábbi “gazdái” lemondtak a cicáról, és párfogásunkba vettük. Mint kiderült többszörös törése van, elmozdult csontokkal, de néhány csavar és lemez segítségével korrigálták a problémát, felépülését követően pont úgy fogja használni a lábát mint bármelyik másik cica.

Ez az “antiszociális, morcos cica” megállás nélkül dorombol, hálás minden falatért, a fájdalmakat pedig hősnőként tűri. Csodálatos zöld szeme van, és elképesztően különleges bundája, a fekete fedő szőrzet fehér aljszőrzettel párosul, ez hívják fekete füst színű bundának. Fiatal cica még, nagyjából 3-4 éves, úgyhogy még sokáig lehet szerető társa annak aki örökbe fogadja.

Ha szívesen lennél ennek a különleges cicának a gazdija, akkor írj nekünk üzenetet!
És ha Te már nem tudsz cicát befogadni, akkor kérjük, hogy oszd meg Felhő posztját, had találjon rá a gazdija.

FONTOS!
A cica Gödöllőn található, külső-belső parazitamentesítése megtörtént, ivartalanított. Gazdihoz kizárólag csak benti tartásra, örökbefogadási szerződéssel, oltási kötelezettséggel költözhet. Gazdinak jelentkezni az oldal “Örökbefogadás menete” menüpontjában lehet, kérünk olvasd át az ott leírtakat, és add meg az adataidat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük