PEDRO

OLÁ  MUCSÁCSÓK!
Pedro vagyok, a macho utcai kandúrka. Nem túl elegáns körülmények között kerültem a Bárkába, de ezt itt most nem taglalnám bővebben, mert menten idegállapotba kerülök. Tekintetemet a jövőbe vetem, és bizakodva várom azt a szerencsést, aki hátralévő életemben a kegyeimet keresheti majd, aki mindennapi alutasakosomat megadja nekem, akihez dörzsölhetem a nagy bufla fejem.

Na de ne szaladjunk ennyire előre… ott tartottam, hogy magas lázzal, kiszáradva kerültem a kórházba, de ott pár nap alatt összekalapáltak. Volt ultrahang, röntgen, vérvétel, kisebb polgári vagyon volt mire kiderült a bajom, és kikezeltek belőle, de mostanra teljesen egészséges vagyok. A Bárkás csajok azt mondják nincs náluk hely, de nem tudnak visszahelyezni a régi környékemre sem, mert nem tudják merre volt az, idegen helyen meg nem szívesen engednének el. Most egy kis ketrecben tanyázok, van koszt, és simi is szóval nem panaszkodom, de hamarosan szükség lesz a ketrecemre is ivartalanításokhoz, úgyhogy gazdi kell nekem iziben. Mondtam a csajoknak, hogy ne búslakodjanak, mert olyan parádésan szép vagyok, hogy tolongani fog értem a nép, úgyhogy lesztek szívesek tényleg tolongani, mert különben nagy pácban leszek.

Nagyjából 2-3 éves kandúrka vagyok, fényes, ébenfekete bundában, jó kis vaskos “gyúrós” nyakkal, és szépséges, széles fejjel. Különös ismertetőjegyem, hogy ilyen szépet még nem láttál. Erről meg lehet ismerni. A latin szerető már a múlté – bocsi cicalányok, tudom, hogy vigasztalhatatlanok vagytok, de jobb lesz így mindenkinek, ivartalanítva nyugisabb az élet. Dorombolok ezerrel, és nagyon szeretem a simit, örömömben össze-vissza hempergek. Az ilyenkor felkínált pocakot azonban nem ildomos simizni, erre érzékeny vagyok, na! Azért tudjuk már, hogy hol a határ…!

“Szenyoríták és szenyorok!” Nagyon kellene nekem gyorsan egy szuper gazdi. Jelentkezzetek por favor!

Legmélyebb hódolattal,
Pedro

FONTOS!
A cica Gödöllőn található, külső-belső parazitamentesítése megtörtént, ivartalanított. Gazdihoz kizárólag csak benti tartásra, örökbefogadási szerződéssel, oltási kötelezettséggel költözhet. Gazdinak jelentkezni az oldal “Örökbefogadás menete” menüpontjában lehet, kérünk olvasd át az ott leírtakat, és add meg az adataidat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük