GOMBÓC

Szőke herceg keresi párját egy életre.
Avagy Gombóc gazdihoz cuccolna.

Édesanyjukkal – a gyönyörű Mirzával – együtt került a gondozásunkba két kis hófehér, jóvágású kandúr. Egy idős házaspár cicái voltak, akik már nem tudtak róluk gondoskodni, ezért pártfogásunkba vettük a családot. Külsőre teljesen egyformák, de természetükben nem is lehetnének különbözőbbek.  Gombóc a nyugodtabb kettejük közül, ő egy megfontolt úrigyerek, nem nyüzsög, ő inkább a passzív pihenés híve. Nagyon emberkedvelő, szereti a simit, tudná vállalni, hogy megszépíti az életedet. 🙂 Onnan fogod tudni, hogy nagyon bejössz neki, hogy a nyakadba mászva fog puszilgatni.

Ha úgy érzed, hogy csak egy ilyen szőke herceg hiányzik a boldogságodhoz, akkor ne sokat tétovázz! Jelentkezz álomgazdinak!
Ha pedig Te már nem tudsz (több) cicát befogadni, akkor segíts nekünk és a cicáknak egy megosztással.
Tudod…! Eddig is kellett a gazdi, de most aztán tényleg nagyon kell.

FONTOS!
A cica Gödöllőn található, negatív FeLV/FIV teszttel rendelkeznek, külső-belső parazitamentesítése megtörtént, oltásait megkapta. Gazdihoz kizárólag csak benti tartásra, örökbefogadási szerződéssel, oltási kötelezettséggel költözhet.

Gazdinak jelentkezni az oldal “Örökbefogadás menete” menüpontjában lehet, kérünk olvasd át az ott leírtakat, és add meg az adataidat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük