KLÁRIKA

Klárika egy gyönyörűséges cicahölgy, egy igazi kis úrinő. Januárban került a gondozásunkba, olyan elképesztően leromlott állapotban, hogy a sokat látott állatorvosaink is kisebb csodaként tekintettek rá mikor a javulás útjára lépett. Sajnos a tesztjei alapján FeLV+, így csak egyke cicának, vagy másik FeLV+ cica mellé költözhet.

Az egyik általunk gondozott kolóniába egyszerűen csak kirakták. Félt, nem lehetett megközelíteni,  és heteken keresztül próbáltuk befogni, sikertelenül, aztán egyszer csak mellénk állt a szerencse, és egy pincébe sikerült becsukni, ahol csapdával meg tudtuk fogni.

Klárika kissé félős természet, ami az átélt borzalmak ismeretében nem is róható fel hibaként a számára. Mára már a számára ismerős emberektől szívesen fogadja, sokszor ki is követeli magának a kényeztetést. Ismeretlenek társaságában egy kis időre van szüksége, hogy feloldódjon, de egyáltalán nem ellenséges természet.

Ha meghatott Klárika története és szeretnéd őt örökbefogadni egyedüli cicának vagy másik FeLV+ cica mellé, akkor jelentkezz gazdinak, hogy minél hamarabb egy új otthona lehessen ennek a sokat szenvedett cicalánynak!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük