A népmesei fordulat

Muffin és Mignon cicák nagy kegyeltjei az égieknek, mert bár számos ponton vehetett volna szomorú fordulatot az életük, mégsem tette.

Egy ócska papírdobozban dobták be őket néhány hetesen egy kutyakiképző központ udvarára, de óriási szerencséjükre már “haladó” kutyákat tréningeztek éppen, akiket be tudtak hívni, mielőtt az apróságoknak bajuk esik. A Putrinka Egyesület nyúlt a hónuk alá, keresett nekik befogadót – minket – és végig támogatták őket. Szinte nem láttak a macskanáthától, és iszonyatosan ment a hasuk is, sokáig kétséges volt, hogy életben maradnak-e. De ők nagy harcosnak bizonyultak, és szépen lassan meggyógyultak. Ment értük a tülekedés a gazdik részéről egészen addig míg ki nem derült, hogy leukózissal fertőzöttek. Vélhetőleg még az édesanyjuk fertőzte meg őket, szép kis örökség…

Végig csináltunk velük mindent, ami csak lehetséges, sok-sok immunerősítő, aztán 6 hét múlva újabb teszt, aztán még egy vérteszt is, hogy hátha mégsem… de el kellett fogadjuk, hogy ők sajnos FeLV+ cicák. Aztán hónapokon át hirdettük őket, de komoly érdeklődő – aki legalább utána nézett volna, hogy mi is ezt a betegség – nem akadt rájuk. Aztán telefonált egy nagyon udvarias fiú, aki elmondta, hogy nekik már volt beteg cicájuk (ő FIV+ volt) aki nagyon szép kort ért meg, és ők nem ijednek meg ettől a betegségtől. A húgával jöttek el ismerkedni a cicákkal, és megvolt a nagy egymásra találás.

Hálásak vagyunk Nekik, hogy ezt a két kis lükét választották, akiknek annyi megpróbáltatás után végre eljött a népmesei fordulat az életükben, és a jó elnyerte jutalmát. Köszönjük Kitti és Gergő! Nálatok jobb gazdit nem is kívánhattunk volna ennek a két haramiának.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük