Cicák a pokolból

Bizonyára olvastatok már a Macska Mancs Team gondozásában lévő cicákról, (ha nem, akkor itt találtok róla információt) arról, hogy 48 ivaros cica, és 11 kutya helyzete, ellátása nem megoldott. Nem tudom most hogyan állunk a számokkal, mennyi állatot karoltak már fel, de 4 cicát mi is a gondozásunkba vettünk, ma érkeztek. Holnap majd részletesen beszámolunk az állapotukról, most az első, hogy megnyugodjanak, és holnap rögtön orvoshoz visszük őket egy általános kivizsgálásra, tesztelésre. Akinek az egészségi állapota engedi, azok hamarosan átesnek az ivartalanításon, és ha már tudunk valamit a jellemükről, akkor ahogy lehet gazdikeresővé válnak. Az a célunk, hogy minél hamarabb gazdihoz adjuk őket, hogy a helyükre újabb cicákat tudjunk kimenekíteni abból a pokolból.

Egyszerűen nem értem mi történhetett ott… remélem, hogy a jó szándék, a segíteni akarás vezérelte a munkájukat, aztán valami nagyon félresiklott. Félresiklott, és nem volt aki szóljon, hogy nincs ez így jól, hogy változtatni kell. Nem tisztem, hogy megítéljem egy másik szervezet munkáját – azt elvégzik majd a hatóságok – és azt hiszem, hogy ez a cicákon nem is segítene. Mi csak csináljuk amit lehet, próbáljuk őket meggyógyítani, gazdihoz juttatni, hogy aztán minél több sorstársukon tudjunk segíteni. A helyünk, anyagi lehetőségeink végesek, de a tenni akarásunk határtalan.

SEGÍTS NEKÜNK!
A cicák orvosi ellátásaikra, ivartalanításukhoz szükségünk lenne a támogatásotokra. Ha tudnál nekünk segíteni bármekkora összeggel is, akkor kérjük, hogy tedd meg!
Előre is köszönünk minden felajánlást a cicák nevében, és természetesen – ahogy eddig is – beszámolunk róla, hogy mire fordítottuk a támogatásotokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük