SÁTI

SÁTI a Sátánka becézett formája.  🙂 A kezdetekben igencsak rászolgált a nevére, nem hagyott ki egyetlen alkalmat sem, hogy megfújja aki a ketrec közelébe merészkedik.

Még decemberben kértek segítséget egy családi háznál 3 gazdátlan nőstény cica ivartalanítására. Miközben csapdáztuk be a cicákat egyikük előbukkant 4 kicsikével. A fülünkön is cicák lógtak, de mit csináljon az ember 4 apró cicával télvíz idején…? Megszenvedtünk mire befogtuk mindannyiukat, pár napig majd’ a csapda mellé fagytunk, de csak meglettek. Ezek a cicák abszolút vadak voltak, soha nem simogatta őket emberi kéz, teljesen bizalmatlanok voltak velünk. Sokáig a karantén ketrecüket sem lehetett megközelíteni, morogtak, fújtak, így a FUJKA CSALÁD becenevet kapták. Kész kabaré volt náluk egy takarítás, vagy egy almozás, de aztán szépen lassan egymás után kezdtek feloldódni.

A tesói sorra oldódtak fel, de ő rendületlenül utálkozott, és vitézkedett, ha közelítettünk felé. Aztán szépen lassan ő is rájött, hogy a kéz nem csak bánthat, hanem simogatást is adhat, no meg finom falatokat is. Sátihoz még kell egy kis (na jó… sok) türelem, mert ő nem egyszerű eset, de már nem ellenséges, egy szerető környezetben hamar megtanulná, hogy milyen jó dolog is ha szeretik, és kényeztetik. Tudjuk, hogy van valahol számára egy ilyen türelmes, és szerető gazdi, aki meglátja benne azt a szépséget és kedvességet amit mi már látunk benne, de ami egyelőre még nem akar a felszínre jönni.

Ha szívesen megismerkednél Sátival, akkor jelentkezz gazdinak, és gyere el, egy ismerkedésre, nagyon szívesen megmutatnánk neked Sátit.

A cica Gödöllőn található, külső-belső parazitamentesítése megtörtént, gazdihoz kizárólag csak benti tartásra, örökbefogadási szerződéssel, oltási- és ivartalanítási kötelezettséggel költözhet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük