MUFFIN és MIGNON

ÁLOMGAZDI! Gyere értünk!

Helló! Mignon vagyok, ő meg a tesóm, Muffin. Én vagyok az ész a családban, ezért írok én, Muffin csak össze-vissza beszélne. Állítása szerint ő a szépség kettőnk közül, de elég csak a képeinkre nézni, hogy lássa az ember, hogy ez csacsiság. 5 hónapos kandúrkák vagyunk, kedves, bájos, pihe-puha bundás szépségek. Azt mondja mindenki, hogy valami Maine Coon is van a vérünkben, mert Muffin kifejezetten mutat olyan jegyeket, én meg csak egyszerűen parádésan szép vagyok. Hát ennyi.

Egyetlen aprócska bibi van velünk sajnos, hordozzuk a FeLV vírust. Vélhetőleg az édesanyánktól kaptuk el ezt a kórt még az anyaméhben. Tünetmentesek vagyunk, majd kicsattanunk az energiától, de csak egyedüli cicának mehetünk, vagy másik FeLV+ cica mellé. Ez a betegség testnedvekkel terjed, ami kizárólag csak macskákat betegít meg, sem más állatot, sem az embert nem érinti. A megfelelő immunerősítők, vitaminok és jó minőségű élelmezés mellett hosszú, és minőségi életet élhetünk veled, és arra mérget vehetsz, hogy bearanyozzuk majd az életedet.

Gyere értünk, és vigyél minket haza, mert ugyan nagyon szeretnek itt minket, meg minden… de csak egy kis szobácskára korlátozódik most az életterünk, nem mehetünk a többi cica közé, és így kevés idő jut ránk, pedig mi sokat szeretünk játszani meg bolondozni, bújni és simiztetni a pocakunkat, a fülünk tövét, és minden egyéb porcikánkat. Ha Te leszel a gazdink egy-két (na jó… néhány száz) puszit is elhelyezhetsz rajtunk akár minden nap, mi ezt engedjük, mi több… tűrjük. Jó lenne neked velünk, és nekünk veled, csak gyere már értünk! A kis lüke Muffin kezdi elveszteni a reményt, de én tudom, hogy létezel valahol, és ha elég sok jó ember osztja meg ezt a posztot, akkor rád fog találni ez az üzenet, eljössz velünk ismerkedni, és tudni fogod, hogy csak mi hiányzunk az életedből. És akkor hősként szembeszállsz minden nehézséggel, és megmentesz mindet és eljön a népmesei fordulat… a jó – azaz mi, és Te – elnyeri jutalmát, és egymáséi leszünk, és ásó kapa meg a nagyharang. Na ugye milyen jól hangzik…??? Ezt mesélem el minden este Muffinnak is, hogy higgyen, és bízzon, a 2018-as év elhozza nekünk az álomgazdit.

Olvass utána kérlek a betegségünknek, itt van egy jó kis leírás:
http://www.palavet.hu/a-macska-leukemia/

Nem szépítem a dolgot, nagyon kell ránk vigyáznod, de ha ezt ügyesen csinálod (és miért is ne csinálnád ügyesen, hiszen az álomgazdink vagy…?) akkor hosszú-hosszú éveket élhetünk együtt boldogan.

És ha Te, aki ezt olvasod, nem is a mi álomgazdink vagy, nagyon kérünk, hogy segíts nekünk egy megosztással, hogy megtaláljuk azt a csodálatos embert, családot, ahol ránk várnak. Nagyon köszönjük!

Sok szeretettel,
Mignon és a kis lüke Muffin

(A cicák Gödöllőn találhatóak, oltottak, parazitamentesítettek, ivartalanítottak. Gazdihoz kizárólag csak együtt, lakásban tartásra, örökbefogadási szerződéssel, oltási kötelezettséggel költözhetnek.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük