KRAMPUSZ

Krampusz egy 2-3 éves gyönyörűséges perzsa mix kandúr, akit iszonyatos állapotban fogtunk be Gödöllőn. A gazdái sorsára hagyták, egy lakatlan házban élt, a környékbeliek jóindulatára utaltan, ők kértek számára segítséget, mikor látták, hogy egyre nehezebben mozog és él. Ennek a hajdan délceg kandúrnak a bundája teljesen összerasztásodott, sok helyen kitépve a szőrét, deréktól lefelé pedig teljesen a bőrére volt tapadva, nehezen mozgott, nem tudott tisztálkodni. Olyan mértékű volt a probléma, hogy lehetetlen volt kibontani a csomókat, így az ivartalanítás napjára egyeztettünk egy kozmetikussal. Miután sajnos a kozmetikusnak közbejött valami nem volt mit tenni… mi estünk neki, hogy ne kelljen szükségtelenül többet altatni. A végeredmény nem lett szépségdíjas, de nagyon megkönnyebbült a cica – bár most eléggé utál minket – könnyebben tisztálkodik, és mostantól kordában tudjuk tartani a szőrét is. Úgy volt, hogy ivartalanítás után visszahelyezzük, azonban így, hogy deréktól lefelé csupasz lett nem tehetjük vissza, keresünk számára egy álomgazdit.

Krampi gyönyörűséges bucifejű cica, egy sármos éjfekete herceg. Még csak pár napja van nálunk, így a természetéről még sokat nem tudunk mondani, de külsőre gyönyörűséges, nagy jó minőségű szőre van, de ez a szőr heti többszöri gondoskodást kíván, csak úgy lehet elkerülni hogy csomók keletkezzenek benne. Olyan gazdit keresünk neki, aki toleráns a a perzsa cicák szeszélyei iránt, és vállalja, hogy gyakran ápolja majd ennek a szépségnek a bundáját. (A levágott részek nagyjából 9-10 hónap múlva fognak visszanőni.)

A cica helyileg Gödöllőn van, ivartalanított, negatív FeLV/FIV teszttel rendelkezik, külső-belső parazitamentesített. Gazdihoz kizárólag csak lakásban tartásra, örökbefogadási szerződéssel, oltási kötelezettséggel költözhet.

Ha megdobbantotta a szívedet a képe, és úgy érzed csak egy ilyen csupasz fenekű macsó hiányzik az életedből, akkor jelentkezz álomgazdinak!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük