BERCI

Decemberben kértek segítséget egy családi háznál 3 gazdátlan nőstény cica ivartalanítására. Miközben csapdáztuk be a cicákat egyikük előbukkant 4 kicsikével. A fülünkön is cicák lógtak, de mit csináljon az ember 4 apró cicával télvíz idején…? Megszenvedtünk mire befogtuk mindannyiukat, pár napig majd’ a csapda mellé fagytunk, de csak meglettek. Ezek a cicák abszolút vadak voltak, soha nem simogatta őket emberi kéz, teljesen bizalmatlanok voltak velünk. Sokáig a karantén ketrecüket sem lehetett megközelíteni, morogtak, fújtak, így a FUJKA CSALÁD becenevet kapták. Kész kabaré volt náluk egy takarítás, vagy egy almozás, de aztán szépen lassan egymás után kezdtek feloldódni.

BERCI egy oroszkék gyönyörűség, nagyon különleges színű cica. Hozzá még kell egy kis türelem, lehet simogatni, kedves, egyáltalán nem ellenséges, de még ölbe venni és dajkálgatni nem hagyja magát. Nála kellene még egy-két hét egy szerető, türelmes gazdi mellett, és nem kétséges, hogy megtörne a jég, és egy igazi kis dorombolós bújógép válna belőle. Nem félünk, hogy nem akad jelentkező a szelidítésére, mert hát ugye szemmel láthatólag igen-igen szépséges cicus.
Naaaa…??! Megdobogtatta a szívedet? 🙂

Ha szívesen megismerkednél Bercivel, akkor ne habozz, jelentkezz azonnal gazdinak, gyere el, ismerkedj meg vele, és hagyd, hogy a mancsa köré csavarjon!

A cica Gödöllőn található, külső-belső parazitamentesítése, ivartalanítása már megtörtént, FeLV/FIV negatív teszttel rendelkezik, gazdihoz kizárólag csak benti tartásra, örökbefogadási szerződéssel, oltási kötelezettséggel költözhet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük