BELLA ÉS BÖZSI

Bözsike és Bella története
 
Lassan öt éve járok már minden nap etetni őket, rengeteg idő ez, nagyon de nagyon szomorú az ő történetük. Volt gazdájuk egy idős, meglehetősen zavart, gyűjtögető néni volt. Sok sok évig szaporodtak nála a cicusok tucatjával. Rengeteg cicát mentettünk ki innen, volt akiket vadságuk miatt nem lehetett örökbe adni, ők ivartalanítás után visszakerültek a nénihez. A nénike meghalt egy éve, a cicák nagyon ragaszkodtak hozzá, bármilyen rosszul is bánt velük. Egy év kellett míg a három cica lassan bizalmat szavazott nekem és megbarátkoztunk. Tudtam őket simogatni és minden nap vártak a kapuban mikor viszem a napi kis harapnivalót nekik. Kerestem a megoldást, többször hirdettem is őket, utcáról örökbe adni azonban szinte lehetetlen ezt minden cicamentő tudja. Nekik sem sikerült, még ideiglenes megoldást sem találni.
Nyár végén már látszott, főleg Bözsikén nem fogják így a telet túlélni, hiába a szigetelt kuckó és a napi élelem. Próbáltam nekik helyet csinálni, de mindig jött egy újabb és újabb cica akire nem lehetett nemet mondani. Két hete azonban etetéskor úgy döntöttem, miután már két hete nem találtuk a harmadik cicát nem várom meg míg őket is elveszítem, hordozót vittem és előbb Bözsikét majd Bellát is behoztam. Még a kicsik megbetegedése előtt, két hét karanténba kerültek, ma pedig elmentünk a rendelőbe egy teljes generálra.
Mindkét cicus már ivartalanítva lett évekkel ezelőtt, készült ma egy Fiv/ Felv teszt, kaptak külső belső élősködők elleni kezelést, oltást, chipet. Bella 4-5 év körüli, 3,6 kg, Bözsike 8 éves, 2,5 kg. Neki az állapota és a kora miatt kértem egy teljes vérképet. Étvágyuk szerencsére kiváló.
Mindketten kedvesek, szépek, örökbe fogadhatóak a szokásos feltételekkel. 🙂
Amennyiben támogatni szeretnéd a munkánkat az alábbi számlaszámra tudsz utalni.
Bárka Cicamentő Alapítvány
CIB BANK:
HUF számla:
IBAN HU32 10700196 70986895 51100005
EUR számla:
IBAN HU87 10700196 70986895 50000005
PayPal: mentettcicaakedvencfajtam@gmail.com
Nincs kis összeg, nagyon hálásak vagyunk minden forint támogatásért! ❤
Amennyiben tárgyi adományt juttatnál el részünkre, kérjük privát üzenetben vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük