KENNY

Kenny gazdit keres!

Kennyre nem tudtunk nemet mondani, ugyanis egyikünk munkahelyéről szóltak vasárnap, hogy besétált a parkolóba Pünkösd vasárnap. Kenny csak mondta-mondta, követte a portást, szóval nem is tágított, ő bizony akarta, hogy megmentse valaki. Ebből következik, hogy Kenny egy megacuki cicus, nagyon szelíd, ember centrikus, imád játszani, nagyon aktív. Mellkasán és a pocakján is van egy-egy fehér, cuki foltocska. Kenny 10 hetes, Fiv-Felv negatív, parazitamentesített, chipelt kiskandúr, első nagykombi oltását megkapta. Természetesen benti tartásra fogadható örökbe, szerződéssel, oltási, ivartalanítási kötelezettséggel. Örökbefogadásnál kérjük a teszt, oltás, kis könyv, chipezés költségeinek részbeni, vagy teljes átvállalását az örökbefogadótól, hiszen támogatásaitok nélkül mi sem tudunk újabb és újabb cicákat menteni.
Megismerkedni vele Budapesten a 9. kerületben van lehetőség, előre egyeztetett időpontban.

Amennyiben szeretnéd családodba fogadni, kérjük írj nekünk egy rövid bemutatkozó levelet privát üzenetben a Bárka Cicamentő Alapítvány oldalára!

Amennyiben támogatni szeretnéd a munkánkat az alábbi számlaszámra tudsz utalni.
Bárka Cicamentő Alapítvány
CIB BANK:

HUF számla:
IBAN HU32 10700196 70986895 51100005

EUR számla:
IBAN HU87 10700196 70986895 50000005

PayPal: mentettcicaakedvencfajtam@gmail.com

https://www.paypal.me/barkacicamento

Nincs kis összeg, nagyon hálásak vagyunk minden forint támogatásért! 
Amennyiben tárgyi adományt juttatnál el részünkre, kérjük privát üzenetben vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük