LANA

Lana gazdit keres!

Lanát 4 testvérével a mamájuk egy budapesti lakótelep iskola udvarára szülte ami előtt egy nagy parkoló van, így nagyon nem voltak biztonságban a sok autó közelében. Lana egy igazi kis szájhős volt, ő volt a legvadócabb az 5 kicsi közül amit mutat az egyik fotó is, ami az első állatorvosi látogatásán készült. Azóta ő lett az egyik legkedvesebb, ő kezdett először dorombolni és esze ágábannincs már keménykedni, inkább játszik, cukiskodik, vagy épp elszundít az ember ölében.  Tesóihoz képest ő a legnyugisabb a csapatból.
Lana 8 hetes, külső-belső parazitamentesítése megtörtént, szerencsére a FIV-FELV tesztje negatív és megkapta az első nagykombi oltását is. Benti tartásra, örökbefogadási szerződéssel, oltási kötelezettséggel fogadható örökbe, megismerkedni vele Budapesten a 9. kerületben van lehetőség előre egyeztetett időpontban.

Amennyiben szeretnéd családodba fogadni ezt a kis puffancs kislányt, kérjük írj nekünk egy rövid bemutatkozó levelet privát üzenetben a Bárka Cicamentő Alapítvány oldalán!
Amennyiben támogatni szeretnéd a munkánkat az alábbi számlaszámra tudsz utalni.
Bárka Cicamentő Alapítvány
CIB BANK:
HUF számla:
IBAN HU32 10700196 70986895 51100005
EUR számla:
IBAN HU87 10700196 70986895 50000005
PayPal: mentettcicaakedvencfajtam@gmail.com
https://www.paypal.me/barkacicamento
Nincs kis összeg, nagyon hálásak vagyunk minden forint támogatásért! 
Amennyiben tárgyi adományt juttatnál el részünkre, kérjük privát üzenetben vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük