HISZTI

Hiszti gazdit keres!

Hiszti a HISZTIS Klán névadója. Hiszti egy 7 hét körüli kislány, szép márványos szürke bundában. Hiszti nevéhez híven nagy dumás kiscsaj, ha éhes, ha wc-re megy, ha esetleg ő marad alul a testvérbunyóban (nem fordul elő sokszor, ő a legnagyobb hármuk közül), ha szeretgetésre vágyik. Nagyon szereti a hasát, szereti a simogatást is, de kézben lenni még nem annyira szeret. Ő egy önálló, akaratos kiscica.

Szeretnénk Hisztinek egy szerető, felelős gazdit találni! Kizárólag benti tartásra, ivartalanítási, oltási kötelezettséggel költözhet új otthonába. Gödöllőn lehet vele megismerkedni. Hiszti még csak 6 hetes, így a FIV/FELV teszt nem elvégezhető, illetve az első oltását sem tudja megkapni. Egyedüli cicának, vagy a teszt és az oltások elkészültéig a másik a cicától/cicáktól elkülönítve költözhet.
Tudjuk, hogy a kiscicák nagyon édesek, de nem szabad elfelejteni, hogy hamar felnőnek! Egy állat tartása felelősséggel jár, így kérjük olyanok jelentkezzenek gazdinak, akik átgondolták és eltudják fogadni az örökbefogadás feltételeit, illetve a 18. életévüket betöltötték!
Amennyiben szeretnéd ezt a tündérkét családodba fogadni, kérjük írj nekünk egy rövid bemutatkozó levelet ide a Bárka Cicamentő Alapítvány oldalára. 

A megosztásokat köszönjük! 

Amennyiben támogatni szeretnéd a munkánkat az alábbi számlaszámra tudsz utalni.
Bárka Cicamentő Alapítvány
CIB BANK:
HUF számla:
IBAN HU32 10700196 70986895 51100005
EUR számla:
IBAN HU87 10700196 70986895 50000005

PayPal: mentettcicaakedvencfajtam@gmail.com
https://www.paypal.me/barkacicamento

Nincs kis összeg, nagyon hálásak vagyunk minden forint támogatásért! ❤️
Amennyiben tárgyi adományt juttatnál el részünkre, kérjük privát üzenetben vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük