NÁDAS NUDLI

Akik követik a Bárka oldalát, azoknak valószínűleg már nem kell bemutatni Nudlit. Nagy küzdelem volt, sokáig kétséges volt, hogy sikerül-e megmenteni ezt a lányzót, de Nudli élni akart, így a következő lépés, hogy találjunk neki mielőbb egy szuper gazdit.
Nudlit borzasztó állapotban egy nádasba rakta ki valaki, csont és bőr volt, olyan durván náthás, hogy a váladékok már kimarták a pofiját (ennek nyoma még most is látszik, ezért kenegetve van neki), a szája tele fekélyekkel, így hetekig nem tudott magától enni sem. A sok megpróbáltatás ellenére egy tüneményes lányzó vált belőle, Most már nagyon is szeret enni, imád az ember közelében lenni, igényli folyamatosan a simogatást és képes órákig is az ember ölében dorombolni. A hirtelen zajoktól még kicsit megijed és fésülködni sem szeret, de ez az extracukiságából mit sem von le.

Nudlival Gödöllőn lehet találkozni. Kb. 4 éves, külső-belső parazitáktól mentes, negatív FeLV/FIV teszttel rendelkezik, ivartalanítása és oltási programja hamarosan megkezdődik. Kizárólag benti tartásra költözne gazdihoz szerződésben vállalt oltási kötelezettséggel.
Ha érdekel Nudli, privát üzenetben jelentkezz a Bárka Cicamentő Alapítvány facebook oldalán.

Előzmények: https://www.facebook.com/barkacicamentoalapitvany/posts/821385911713232?__tn__=-R
https://www.facebook.com/watch/?v=630493951041389
https://www.facebook.com/watch/?v=208541463687471

Bárka Cicamentés Csapata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük